A volt fideszes polgármester ügye bejárta a sajtót. Balogh József, Fülöpháza egykori vezetője élettársa bántalmazása került a címlapokra. Most újra polgármester lett. 

Baloghnak 2016-ban kellett lemondania, miután 10 hónap felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték élettársa ellen elkövetett súlyos testi sértés vádjával. A kórházba kerülő nőnek a bántalmazás következtében az orra és járomcsontja is eltört, Balogh mégis azzal védekezett, hogy csak a vak komondorukba botlott meg és így szerezte a sérüléseit. Később a bírósági tárgyalás során olyan indokokat is felhozott, hogy azon a héten négy előadást is kellett tartania a tanyaprogramról és “kétszáz kiló kakas húsát dolgozták fel a nyugdíjasklubbal”

- számol be a 444.hu.

Visszatapsolták a vak komondoros Balogh Józsefet – Egy ciklus kihagyása után ő lett Fülöpháza polgármestere

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

Az eset után Balogh Józsefet kizárták Fidesz frakciójából, a 2014-es önkormányzati választáson a fülöpháziak mégis bizalmat szavaztak neki. Miután a jogerős bírósági ítélet után végül lemondott, az időközi választáson lánya, Nagyné Balogh Csilla került ki győztesen. Ő azonban idén nem indult újra, Balogh szerint azért, mert szerette volna visszaadni ezt a státuszt édesapjának – teszi hozzá a lap.

Forrás: 444.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.