Az Alkotmánybíróság jogkörének korlátozása, illetve az Orbán-Merkel csörte is előkerült a német ZDF kabaréműsorában - írja a 444.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát a németek röhöghetnek mi meg sírhatunk hogy egy ilyen idióta kecsua indián a miniszterelnökünk pedig megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@senkifia68: 17.32-re: Hajszalpontos, vilagos megfogalmazas. Ugyanezt ertettem alatta. Koszi...:o))
Tootsy
@lbs: Asszem, ezt most nem nekem cimezted...:o)) En nem irtam a Nobel-dijasokrol, nincs is hosszu (sem rovid) ekezet a klaviaturamon, de mintha ez a tema nem is errol szolna,...:o(( Nem mashova akartad irni?
Tootsy
@lbs: 19.09-re: Megkerdezhetem, hogy hogy kerul a csizma az asztalra? Mi volt ez a fejtegetes ebben a temakorben? Nem vagy Te egy kicsit eltevedve?
marlin
Terelés ide, terelés oda, a valóság az, hogy már mindenféle kabaréműsorokban - vallási, felekezeti hovatartozástól függetlenül - kiröhögik az Orr bánt!!
sport50
jobban járt volna a vezér,ha annyit mond bocsánat!!!nem kellene hülyének nézni a németeket azzal,hogy elkezd magyarázkodni!!de,mint tudjuk a vezér nem képes belátni ha hülyeséget mond[ez egyre gyakrabban fordul elő]és nem neki van igaza!!és ezt ne húzza rá az országra,ezt ő mondta!!!
excep
ibs te meg tehetsz nyugodtan egy szívességet elmehetsz te is oda ahova gondolom

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.