Közel kétszázezer forintnyi büntetést szabott ki a rosszul viselkedő képviselőkre Kövér László. A Párbeszéd Magyarországért két tagja transzparenslengetésért, Vona Gábor sértő szavakért fizet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Nagy ritkán ráveszem magamat a parlamenti közvetítésre. Kb napi rutinja az "igazságosztónak", ha az mszp-ből kiabálnak be felszólalás közben, akkor azonnal rendreutasít egy kis elmúlt 8 évezéssel és hogy egyáltalán nem is kéne létezniük "magánvéleményeivel" házelnökként:) Persze fidesznél csendben kussol és még az idő betartásával is elnézőbb...
kedwes
Nos, nálam is ott verte ki a biztosítékot, hogy alapvetően nem tud rendet tartani az országgyűlési óvodában! Ha pedig erre sem képes, akkor nem erre a posztra való.
Az óvodában nem az a kérdés, hogy szöszi Gabika, vagy hentes gyereke teszi a rosszat, egységesen tilos rosszalkodni!
Mindenkivel egységesen kell bánni, tanítani, értékrendet mutatni. Hogyha „felnő” ő is ezt taníthassa!
Valami nem gömbölyű az ő taníttatásával.
tűzróka0919
@ziziplanet: Miért , van neki olyanja ? :o . Én azt hittem csak pártkönyve van oszt onnan a sok ész :)
Törölt felhasználó
@tűzróka0919: Annyi agya biztos van, hogy a vegetatív szükségleteit ellássa, vagy lehet bekakkant a kis székén napközben..:) Na jó nem offolok többet:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.