Teljesen másképpen beszélt Orbán Viktor Helsinkiben, mint ahogy Budapesten teszi, egyszer talpig európai elkötelezettségű kormányfőként mutatja magát, másszor unió-ellenes kirohanásokkal hívja fel magára a figyelmet, ez tipikus populista magatartás - mondta a hvg.hu-nak Eero Vainino, a joboldallal nagykoalícióban kormányzó Finn Szociáldemokrata Párt alelnöke Budapesten. Interjúnkból az is kiderül, elér-e a "nemzetközi baloldal összeesküvése" Helsinkibe, és, hogy mit gondol egy finn a kormányfő álmáról, a nulla százalékos jövedelemadóról.hvg.hu: Nagyon kritikus Orbán Viktorral, pedig ő minden jégkorong világbajnokságon a finneknek drukkol saját bevallása szerint. E. V: Hát, nem hívnám meg, hogy nézzünk együtt meccset. Persze ez nem azt jelenti, hogy Magyarországot, a magyarokat ne értékelném nagyra.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
scandináv
@ziziplanet: A baltás killer...vagy még az sem...
Törölt felhasználó
@scandináv: Fog még lógni az arca ennek a sok gyógyszertől. Sylvester Stallone semmi lesz hozzá képest:)
Törölt felhasználó
Egyezzünk ki egy begyógyszerezett nemzeti baltás pávában:)
scandináv
@ziziplanet: A nemzeti hitvallás jegyében :D
Törölt felhasználó
@scandináv: Na végre eddig nem tudtam minek öltözzek a következő farsangra. Csak nem tudom ilyen gyógyszert szerezzek, hogy fejre is jó legyek..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.