Miközben a parlament előtt van a biztosítási törvény módosítása, a lakosság több mint 60 százaléka egyáltalán nem kötött kockázati életbiztosítást - áll a PBA Biztosítási Alkusz Kft. felmérésében. Az életbiztosítások aránya országszerte csökkenőben van több okból: az egyik, hogy az ügyfelek kénytelenek mobilizálni megtakarításaikat, de hatott az az EU-s direktíva is, amely miatt a nők kockázati életbiztosításának díja akár 80 százalékkal is megemelkedhetett. Ugyanakkor az ön és a családi gondoskodás tudatosságának a hiánya és a bizalmatlanság is szerepet játszik az alacsony penetrációban.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sííva
Még őket is a lakosság tartsa el? Azután viszont mindenféle indokkal visszatartják a pénzt! Csak addig jó nekik az ember fia, míg megköti a biztosítást utánna már csak a kifizetések megtagadásának jó indokát kell megtalálni.
nemkati
Jajistenem, most a kétharmad meg majd nem is mer meghalni? Borzasztó ez az alacsony penetráció!
X-ray
Akármilyen biztosítást kötöttünk eddig bármelyik biztosítónál, amikor káresemény történt, egyik biztosító sem akart annyit fizetni, amennyi jogos lett volna. Tehát legokosabban az teszi, aki a párnája alá teszi fialtatni azt a pénzt, amit ezeknek adna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.