Rettentő sok embernek nem elég a havi jövedelme az alapvető szükségletei fedezésére egy felmérés szerint. Tízből kilenc magyar továbbra is pesszimista a jövőt illetően a személyi kölcsönöket adó Cofidis első negyedéves, 500 fős felmérése szerint. A megkérdezettek több mint fele (56 százalék) nyilatkozott úgy, hogy a legfontosabb dolgok megvásárlása után hó végéig alig marad pénze, 12 százalék pedig az alapvető szükségleteket sem tudja fedezni a fizetéséből. A 18-69 éves korosztály közel egyharmada (28 százalék) engedhet meg magának a szükségesen kívül pluszkiadásokat, de megtakarításra nekik sem futja. Mindössze 4 százalék azoknak az aránya, akik félre is tudnak tenni a keresetükből. A kutatásban részt vevők közel fele (45 százalék) szerint romlani fog idén az anyagi helyzetük, a pesszimisták aránya magasabb az átlag alatti jövedelműek körében. A 18-29 éves fiatalok 39 százaléka gondolja úgy, hogy tovább csökkennek pénzügyi kilátásaik, a teljes lakosságnak pedig csak 1 százaléka...

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Nagyon súlyos ára lesz ennek a megvadult struccpolitikának . :-((((((((((((((((
Már most rettentő nagy baj van és ennek csak a fokozódása várható .:-((((((((( Ezt mindenki tapasztalhatja aki ebben az országban él . Aki az ellenkezőjét állítja az egyszerűen hazudik !
:-(((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.