A magyar ellenzék egésze, Vonától Thürmerig megbukott ellenzékiségből. 2014 nagy kérdése nem az, hogy ki kormányozzon, hanem az, hogy honnan kerül elő hiteles ellenzék. Ennek hiányát ugyanis megsínyli az ország.” "Lehet, hogy a vádak, amikkel a kormányt illeti, nem igazak. Tudom, ez fel sem merül benne. De néhány száz esetben esetleg elkövetett hiba, tisztességtelenség miatt nem lehet az egész ötezres trafik döntést legyalázni. "

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
leszúrt rittberger
Ja, még miből nem buktak meg szerencsétlenek? Már megbukásból is megbuktak, hogyne.

De legalább a Fidesz az jobban teljesít! Minden sikeres, még a melegeket lökdöső, nyugdíjasokkal gazsuláló kormányzati párválasztó is sikeres, igaz, hogy 10 ember nem volt rá kíváncsi, de sikeres :D
Nauta
Csuhás mondja a világinak: szarul néz ki a kabátod!Mire a világi: neked meg olyan lányos. Az milyen?,kérdi a csuhás. Hát olyan foszlányos! Nos,valahogy így érthető surján "testvér" fikázása!!
töky
Surján testvér. Te egy köpönyegforgató senkiházi vagy. Neked nem kell bukásról regéljél. Te már sokunk előtt egy bukott csökevény vagy. A véleményed meg senki számára nem érdekes.
szablyafűrész
Az ellenzék megbukott ellenzékiségből, a kurmány meg kurmányzásból, oszt ' jó napot !
Melyik a xarabb ?
GeoCravker
Surjűn, egy korrupcióban társtettes párt képviseletében beszél tisztességről. Derék. Egy vallási arroganciát képviselő párt képviselőjeként szelídségről. Derék. Surján a bukott politikusok nevében kívánja relativizálni a kormányzati korrupciót. Ez hiba.
Január
Ugyan, ugyan. Surján pedig megbukott Eu. parlamenti képviselőségből. Mit ért el, mint Eu. képviselő az országérdekében?
Jön a választás, itt hallatja most a hangját, hogy el ne felejtkezzenek róla "vajas kenyéradói".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.