A Groupama Garancia biztosító elemzése szerint a 15-69 éves magyar lakosság mindössze 16 százaléka rendelkezik megtakarítással, noha a megváltozott gazdasági helyzetben rendkívül fontossá vált az öngondoskodás, a hosszú távú tervezés. Kiemelten igaz ez a családalapításra készülő 20-as, 30-as korosztályra, akik életében különösen jelentős szerepet játszik a leendő gyermekeikről való gondoskodás igénye, melyhez elengedhetetlen az ideális megtakarítási lehetőség megtalálása.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Én arra is kíváncsi lennék, hogy a lakosság hány százaléka rendelkezik közép és hosszú lejáratú hitellel? Amiért is a megtakarítás, lehetetlenné válik!
Ha csak 15% a fiataloknak képes megtakarítani, - gondolom, elő-takarékosság okán - akkor miből lesz a többi „feltörekvő nemzedék” - nek otthona?
QQCSI
Nem is sejtettem, hogy ilyen sokan vannak!
Ha hozzávesszük, hogy
gazdpol.blog.hu/2013/03/03/mennyien_elnek_a_letminimum_alatt
akkor a statisztikai átlag egész jó! :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.