Budai Gyulának egymillió forintjába kerül, hogy azt állította, Tátrai magánszámláin kötöttek ki a Bábolna-ügy pénzei. Most már papírja van róla, hogy nem mondott igazat. A Fővárosi Ítélőtábla ma jogerősen kimondta, az elszámoltatási kormánybiztos, Budai Gyula minden alapot nélkülözve állította, hogy 365 millió forint közpénz, vagy annak egy része Tátrai Miklós vagy hozzá köthető személyek magánszámláin kötött ki. Az ügyben tavaly júliusban volt elsőfokú ítélet, akkor a bíróság Budait kötelezte arra, hogy az m1 és a tv2 esti hírműsorában saját költségén megjelentetett közleményben kérjen bocsánatot Tátraitól, és fejezze ki sajnálkozását. Ezt most a másodfokú bíróság helybenhagyta. A bábolnai ügyet Budai több alkalommal az elszámoltatás legkonkrétabb "eredményének" nevezte.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Mobil123: mindenek előtt én is kérdeznék:ismrered a "kirovó elosztó rendszert"?,mert nem akarok feleslegesen gépelni.Ha ismered,akkor azt is tudnod kell,hogy a mi nyugdíjunkra kik fizetnek be járulékot!
Nauta
@QQCSI: Már előbb irtam,szerintem a fideSS,amelynek ő egy szarrágó mamelukja,közpénzből /a mnyp-i pénzből már amennyi még maradt belőle,fizeti ki!!
Nauta
@SLAakku: És ez csak egy kis töredéke a fideSS rabló banda földmutyijainak!Ld.: Tokaj,szárazzsadány és a tőbbi orbánhoz rabolt földeket!!
Nauta
@coyote3: A dinnye mutyija után kimondottan az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.