A Századvég legfrissebb közvélemény-kutatása szerint az elmúlt hónapokban nem változott jelentősen a pártok támogatottsága, a Fidesz változatlanul őrzi vezető pozícióját mind a teljes népesség, mind a biztos szavazó pártválasztók körében.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Hazudik a GDP-ről a rezsim


Múlt héten győzelmi közleményben jelentette be a rezsim, hogy növekedésnek indult a gazdaság. A hír azonban sajnos nem igaz.

A zsugorodás lassulása ugyanis még nem növekedés, csak a hanyatlás mérséklődése. A szomorú valóság az, hogy a magyar gazdaság ugyanott tart, ahol 2010 nyarán, a GDP (szezonálisan és naptárhatással kiigazítva) összesen 0,28%-kal nőtt. Három év alatt.

A 3 év stagnálás azt jelenti, hogy az Orbán-kormány elvesztegetett ezt a három évet az ország életéből, miközben a különbségek nőttek, a szegények szegényebbek, mint valaha.
Tavaly a teljes népességen belül 17 százalék volt azok aránya, akiknek háztartásában az egy fogyasztási egységre jutó jövedelem nem haladta meg a havi 66 ezer forintot. Persze tudjuk, hogy a Fidesz szerint 47 ezer forintból is meg lehet élni, és szerintük mindenki annyit ért, amennyije van.

Ma Magyarországon a legtöbb ember sokkal többet ér, mint amennyije van.

Orbán Viktor országlása hazai gyártású válságot okozott. Az Együtt?PM Szövetség arra vállalkozik, hogy megoldja ezt a válságot. 2014-ben ezért fogjuk leváltani ezt a kártékony rezsimet.

www.egyutt2014.hu/hirek/hazudik_a_gdp-rol_a_rezsim.html

Oszt' jó napot !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.