A nemzetgazdasági miniszter szeretné elérni, hogy ne legyen semmilyen hiány a költségvetésben, s nagyon várja, hogy Brüsszel után a hitelminősítők is lépnek majd - derül ki Varga Mihály Népszabadságnak adott nyilatkozatából.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Az egy számjegyű adóról akkor érdemes beszélni ha a GDP növekedés a sokszorosa lesz a jelenleginek. Addig amíg a beruházás már az amortizációt sem közelíti meg és tovább zuhan, az első negyedévben további 8,7%-kal, ez csak egy Matolcsy féle tündér mese marad. Mostanra már Varga is csak ül és mesél, ahelyett, hogy a tettek mezejére lépne.
Arról nem is beszélve, hogy ilyen GDP mellett már a Fidesz által 6000 Milliárddal megnövelt, magas kamatozású államadósságot sem tudjuk fizetni. 23000 Mrd a májusi államadósság (Bajnai 19.6E Mrd-al adta át) úgy, hogy 3000 MRD MNYP PÉNZT is beletettek.
Pisti271
A szocializmusban 0% szja volt.
A jövedelmet nem a dolgozótól, hanem a munkáltatótól vonták el.
Az élőmunkát most is többféle elvonás terheli és mindezt a munkaadó fizeti.
A munkaadó fizet 27% adót és járulékot az államnak, valamint munkabért a dolgozónak.
A dolgozótól további adót és járulékot vonnak el, de lényegileg ugyanazokra a célokra.
Akár most is át lehetne rendezni a százalékokat úgy, hogy mindenki ugyanazokat az összegeket kapja illetve fizeti, miközben egy részösszeg, az szja csökken.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.