Uniós állampolgárokról van szó, németekről, svédekről, hollandokról, franciákról, belgákról és norvégokról, és ha őket nyilvánítják nem kívánatos személyeknek, akkor rosszul áll az európai egyesülés és a magyar jogállam helyzete. Mint mondta, a lépés mögött alighanem az húzódik meg, hogy Kína nyomást gyakorolt a magyar vezetésre, mivel az elmúlt hónapokban Hszincsiang tartományban többször is összecsapások robbantak ki az ott élő, többnyire muzulmán ujgurok és a kínai biztonsági erők között. Ami a budapesti incidenst illeti, az összejövetelt az Ujgurok Világkongresszusa elnevezésű, müncheni székhelyű szervezet hirdette meg, ám alelnökét a rendőrség őrizetbe vette, kilenc órán át kihallgatta, majd három évre kitiltotta az ország területéről. A Szabad Ázsia Rádió a hírhez hozzáfűzi, hogy a magyar rendőrök bombafenyegetésre hivatkozva lezárták az esemény helyszínét, valamint az Attila Hotelt, amelyben az ujgur delegáció lakott. A hatóságok fellépése miatt törölték a tanácskozást,...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vasárnapiiskolás
@lantos: Te bizony nem leszel híres mint Tinódi,viszont középkori vagy..
SLAakku
A Kínai Kommunista Párt, a Fidesz testvérpártja jelzett, és a párthűség kötelez. Ez azt hiszem mindent elmond az orbán-rezsimről.
Még 350 napig csinálhatják, utána - remélem - lesz annyi eszünk és erőnk, hogy egyszer és mindenkorra eltakarítsuk őket!
lantos
@SLAakku: Ez a vak gyűlölet, a te 6V-os akkudnak, gondolom árt, kispajti!
Rezsim?!
Gondolom, csak nem talizod a rezsódat!
Pedig ott van, a vaksötétben, csak nincs hozzá "gázod-gőzöd"!:D
Vasárnapiiskolás
@lantos: Te bizony nem leszel híres mint Tinódi,viszont középkori vagy..
lantos
@Vasárnapiiskolás: Majd kiderül, egy vasárnap; mikor szólsz, egy összecsukló vaságynak:D
SLAakku
Uniós állampolgárokról van szó, németekről, svédekről, hollandokról, franciákról, belgákról és norvégokról, és ha őket nyilvánítják nem kívánatos személyeknek, akkor rosszul áll a magyar jogállam helyzete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.