Elnémította Szanyi Tibort Kövér László. A házelnök akkor kapcsolta ki a mikrofont, amikor a szocialista politikus arról kezdett beszélni, hogy szerinte a kormány annyit lopott, hogy azt egyetlen interpellációban nehéz lenne felsorolni. Ezt megelőzően pedig azt fejtegette, hogy szerinte a Margitszigeten építenék fel az eredetileg a Velencei-tó partjára tervezett kaszinóvárost az izraeli–amerikai befektetők. Szanyi Tibor ezúttal megkapta a szót Kövér László házelnöktől. Az angyalföldi szocialista képviselő arra volt kíváncsi, hogy milyen indokokkal rendelik a Margitszigetet a Fővárosi Önkormányzat irányítása alá. A miniszterelnök helyett a közigazgatási tárca parlamenti államtitkára válaszolt.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
De érzékeny a házelnök úr, mikor valaki úgy viselkedik, mint ők.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
@nahát: Szondázzák meg, ez egy munkahely, de a mikrofonját ne kapcsolja ki. Azért képviselő,hogy felszólaljon.
human
A hírekben úgy hallottam, lejárt a hozzászólás ideje és Kövér a szokásos csengő használata helyet egyszerűen elnémította Szanyi mikrofonját. Szándékos bunkóság volt, amit fröccs mellett a kocsmákban szoktak csinálni. Igaz Kövérke?
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: viszont nem volt nála egy vak komondor..:))
nemkati
Nem a szívem csücske Szanyi, de amiről beszél, az mind jogos bírálat. És milyen finoman fogalmazott, amikor azt mondta, hogy "a kormány annyit lopott, hogy azt egyetlen interpellációban nehéz lenne felsorolni". A kormánypártiak tanulhatnának kultúrált, a Parlamenthez illő beszédet Szanyi Tibortól (esküszöm, most komolyan beszélek, pedig sok más esetben Szanyiról ezt nem lehetne elmondani), amikor undorító hangnemben mocskolják a baloldalt.
nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Összetéveszti a Pálffyval ! :)
Hellcat
Szóval ha a fidesz lopás szóba kerül akkor fogják és elnémítják a szónokot? Így lehet felismerni a diktatúrát...az van hatalmon akit nem lehet szidni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.