Július 1-jétől csökken a PB-gáz ára: a vezetékes, a tartályos és a palackos propán-bután- (PB-) gáz is hatósági áras, és így 10 százalékkal olcsóbb lesz. A földgáztörvény erről szóló módosítását...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Márpedig ez elsősorban nem a mocskosmultikat érinti, hanem helyi, magyar kisvállalkozókat. Akiket elvileg fel akarnak virágoztatni. Ez ugyanolyan, mint a "nagy" rezsicsökkentés, csak "kicsiben". A szülővárosomat hozom példának, ahol kocsmáros, gazdaboltos, tüzépes, és egyéb kisvállalkozók működtetnek cseretelepet. Ha tőlük elveszik a bevétel egy részét, behozzák majd a többi forrásból, drágul a sör, vetőmag, tüzifa, cement, hogy az említetteknél maradjak. De e öröm, e bódottá, hogy az is fizeti, aki nem gázt akar venni, hajrá rezsicsökkentés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.