A Fidesz tovább folytatja a rezsicsökkentés politikáját és az azzal kapcsolatos aláírásgyűjtést - mondta Hoppál Péter csütörtökön Pécsen. A kormánypárt szóvivője sajtótájékoztatón hangsúlyozta: szükség van ezen politikára és eredményeinek megvédésére minden magyarországi településen, mert a baloldal naponta bebizonyítja, hogy "kirázza a hideg" a rezsicsökkentéstől.

Hoppál Péter Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért választási szövetség vezetőjét idézte, aki a fideszes politikus szavai szerint egy csütörtöki nyilatkozatában úgy fogalmazott: "a rezsicsökkentés cinikus és haszonleső".

"Cinikusnak sokkal inkább az nevezhető, amikor Bajnai Gordon viccet csinál a Hajdú-Bét károsultjainak kérdéskörében, haszonlesőnek pedig az, amikor a Gyurcsány-Bajnai-korszakban külföldi cégek ezer milliárdot meghaladó mértékben vittek ki hasznot Magyarországról, vettek ki a magyar emberek zsebéből, éppen a rezsi mérhetetlen megemelésével" - fogalmazott a szóvivő.

Hozzáfűzte: a haszonlesés a Gyurcsány-Bajnai-korszakot jellemezte. "A szocialista kormányok a gáz árát a háromszorosára, az áramét a kétszeresére emelték, ezért továbbra is szükség van az aláírások gyűjtésére, hogy Magyarország minél nagyobb erőt mutasson fel a rezsicsökkentés védelmében" - mondta Hoppál Péter.

Csizi Péter, Pécs fideszes alpolgármestere, országgyűlési képviselő örömének adott hangot, hogy a baranyai megyeszékhelyen az átlagosnál is többen támogatták a rezsicsökkentést, az aláírásgyűjtő kezdeményezéshez 57 nap alatt több mint 31 ezren csatlakoztak.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@Dr. Felipe: Ja, én attól félek, nehogy 10 milliónál is több aláírás legyen, mert azt nehéz lesz kimagyarázni :(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Dr.luigilongo60: Ha megnézed, hogy kik hivatkoznak rá, meg kik küldik be azt hiszem egyértelmű, hogy a legalja, szemete!!
Nauta
@entero: Az igazság odaát van! Na, nem nálatok!
Nauta
@marlin: Ebben biztos vagyok! A szánalmas birkabégetésre meg tényleg figyelni sem kell! Bajnai valóbanegyre népszerűbb,köszönhetően annak kitűnő programnak amit országjárásai alatt minden felé hirdet és tudatosít!! De annak a fideSSmocskok által, aljas módon művelt szardobálásnak is ami ellene irányul! Bajnai magasan orban fölött áll mind gerincességben,mind pedig műveltségben! A szakmai különbségről már nem is beszélve!Símán feltörölné orbannal a padlót!!
űrbán
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
Tisztelt moderátor! Kérném űrbán és nauta nevű mocskolódókat végleg kitiltani, habár a kettő egy és ugyanaz. Köszönöm.
űrbán
@entero: Látom az orbánfanoknál az igazság és a tények mocskolódásnak számítanak, szánalmasak vagytok.
Még van 1 évetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.