A kormány talált 300 millió forintot egy tönkrement vállalkozás ügyfeleinek támogatására. A tételt soroljuk a 2014-es választási kampány kiadásai közé.

"Nem állítom, hogy a csavaros történet minden részletét értem, és a dühöngésbe, gyalázkodásba fúló fórumok sem segítenek a megértésben. De abban biztos vagyok: ha nem az Együtt 2014 alapítója lenne érintett az ügyben, akkor ez a furcsa miniszteri rendelet nem született volna meg. Ahogy sok száz más csőd esetében sem születik ilyen, se rögtön, még kevésbé tíz év múlva. Vagyis a kormány által adott 300 millió forintot nem hivatalosan a 2014-es választási kampány kiadásai közé lehet sorolni. Bár a hamarosan megszavazandó kampányfinanszírozási törvényben ilyesmiről természetesen nincs szó."

Domány András írása a Komment.hu-n >>>

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ilyenek!
Dióssi Csaba e-mailje úgy terjed az interneten, mint a középkorban a pestis, és semmivel kevésbé se undorító. Dunakeszi fideszes polgármestere arra szólítja fel a párt helyi aktivistáit, hogy szervezzenek Bajnai-ellenes tüntetést.
Dióssi Csaba levelét megírta. Alattomban szólította fel pártja aktivistáit, hogy Bajnai Gordon csütörtök este hatra szervezett fóruma előtt egy órával álljanak táblákkal, libahangú sípokkal a fórum miatt lezárt utca két végébe.
Bajnai Gordon, az Együtt 2014 elnöke a Radnóti Miklós Gimnáziumban (2120 Dunakeszi, Bazsanth Vince u. 10.) tart fórumot. A kisváros polgármestere – nagyfokú kulturáltságról, magyar nyelvismeretről és empátiáról téve tanúbizonyságot – helyesírási hibáktól hemzsegő ötletekkel látta el fanatikusait arra vonatkozóan, mit írjanak a transzparensekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.