Hogy, ki Szabó Édua? Nos, ha nagyon egyszerűen akarunk erre válaszolni, gőzünk sincs. Ha, kicsit többet szeretnénk róla mondani, akkor valamennyi fellelhető adatból két dolgot tudunk összekotorni: 1., Két trafikja is lesz a közeli jövőben 2., Most érettségizik, középiskolás. A nemzetidohány.hu oldalon, két helyen is feltűnik a leány neve. Kiskunmajsán, és Jászszentlászlón is nyert egy-egy trafikjogot, bár nem valószínű, hogy az eddigi, több évtizedes tapasztalatai alapján. Az ugyanis nincs neki. Pontosabban, ezt csak feltételezzük, hiszen Édua most érettségizik. A rosszindulatú pletykák szerint - melytől a Hiírhatár elhatárolódik - Édua sikerét anyucija idézte elő. Anyuci nem más, mint Szabóné Csábrády Anikó, aki a 2010-es választásokon, Kiskunmajsa 5. számú választókerületében, a Fidesz színeiben indult, és nem mellékesen, a Fidesz Kiskunmajsai alapszervezetének elnöke. "Civilben" pedig a Hunniareg Pedagógiai Intézet Bács-Kiskun Megyei Iroda irodavezeője. Egy értelmiségi aki...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Most mi van? Az anyuci érettségi ajándéka!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Visszamenőlegesen nem kaphatnék ajándékba egy-két trafikot, csak mert leérettségiztem?
Hozé
Tudjátok, hogy van...MAO, holnap ÉN-se...
Bereczné Torma Valéria
Namost akkor ki az igazi komcsi?Mert akkor volt ilyesmi,mégis csak vannak,pártitkárok,ja hogy most narancsos és nem piros.
dr. prédikátor
Én viszont minden trafikpályázaton nyertes fütyiszet köteleznék visszamenőleges hatállyal hogy csak a trafikpályázaton nyertes személy vezesse a trafikot!!! tehát nuku albérletbe lepasszolni és csak a hasznot bezsebelni! ha megnyerte had vigye !!! De dolgozzon is meg a haszonért!!!
mátmar
Nem igaz, hogy nincs gyakorlata! Ő már az anyatejjel szopta a trafikosság szellemét! Anyuci pelenkás kora óta erre neveli! SZÉGYEN!!! És az a seggnyaló, túlképzett miniszterasszony még azt hazudja, hogy minden rendben volt a pályázatokkal.
szablyafűrész
"Édua sikerét anyucija idézte elő. Anyuci nem más, mint Szabóné Csábrády Anikó, aki a 2010-es választásokon, Kiskunmajsa 5. számú választókerületében, a Fidesz színeiben indult, és nem mellékesen, a Fidesz Kiskunmajsai alapszervezetének elnöke."

Áááááá...eztet megin a "maffiabaloldal" terjengeti,mer először szociknak és jobbikosoknak ajánlották fel a trafkikokat, de még fenyegetés hatására sem vállalták a boltokat, azt mondták, inkább életüket a hazárdért. Ez a kislány meg résztvett egy cöfölésen, felkeltette az érdeklődését a Bencsik Andreas, lábszaggal keveredő pipaszaga és ekkor hiozta meg egy életre szóló elhatározását, hogy a Fidesz főiskola Mutyi - és Trafik szakára irakjozik be. Láss csodát - felvették. Elsőre !
Anyukának ehhez semmi köze, a "maffibaloldal" és a " Bajnai maffia" terjeszti ezt a rémhírt.
Bizony, és Horváth István szexárdi polgármester életére esküszöm, ez az igazság, tisztelt tekintetes járási mészárszék !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.