Prőhle Gergely, a Külügyminisztérium helyettes államtitkára szerdán fogadta amerikai kollégáját, Thomas Meliát, és a találkozón kijelentette: a magyar kormány következetesen a zéró tolerancia elvét követi az antiszemitizmus minden megnyilvánulásával szemben. inek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"Ki a f*sz az a Thomas Melia? Minek kell naponta adnunk a szarnak egy pofont?" - írta Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő a Twitteren még 2011-ben arra reagálva, hogy Thomas Melia aggodalmát fejezte ki a magyar alkotmányozással, a médiával és az egyházi törvényekkel kapcsolatban.
nemkati
Ha mégis Deutsch-ot ültetik be az NMHH elnöki székébe, akkor Melia elmehet a búsba az aggodalmaival. Mi meg még nagyobbat szívunk, mint Annamáriával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.