Ma tárgyal az Európai Parlament illetékes bizottsága a Tavares-jelentéshez érkezett módosításokról, hiszen a dokumentum még korántsem végleges. Az azonban már biztos, hogy heteken belül több nemzetközi eljárás indulhat Magyarország ellen.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nahát
@Nauta: megint álmodozol! 80% ? Mégis mire ez az optimizmus, még mindig kisebbség vagytok és azok is maradtok!!!vagytok
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
Europa mèg mindig nemèrti, hogy nem Mo-ellen kell lecsapni, hanem a vikinek a fejère, de olyan nagyot mint amekkora Magyarorszàg!
turul72
@SLAakku: Természetesen emlékszem, hogy IMF hitelből vettük vissza ezeket a részvényeket. A gond csak az, hogy a 300 Ft-os benzinből lett bő 400, a vásárláskkor egy részvény ára 20 e. Ft volt, most 16-17 ezer között mozog.
Nagyon leegyszerűsítve csak ennyi a bajom ezzel a vásárlással. És aki össze tud szorozni két számot, az nem örülhet egy ilyen tranzakciónak.
kkalman
Végre meg lesz az ok, hogy újabb különadókat vessen ki az emberekre.
kukac50
Már Orbán Viktor visszafelé járja a pávatáncot,már több jogszabályt az alkotmány módosításból vissza vontak,mert Brüsszel szerint törvény ellenes.
Dr. Felipe
Az kétségtelen hogy az IMF meghatározza hogy mire lehet felhasználni a hitelt. Gazdaság élénkítési lépésekre igen, stadion építésre föld és trafik mutyira nem lehet felhasználni de mivel zorbáncnak fontosabb volt a felcsuti stadion mint a haza ezért folyamodott a magas hozamú állampapír hitelezéshez melynek kamatait is egyszer majd valakinek vissza kell fizetni és az a valaki a lakosság lesz.
Na majd amikor ezeket a súlyos terheket nyögjük na majd akkor is lehet hálaadó szentmisét tartani a bazilikában úgy kb. a zorbánc 70. születésnapján.
mátmar
Kedves Vezetőnk jól belevitt minket a szarba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.