Nem fogják feladni a trafikkárosultak. A legutóbbi dohánykoncessziós pótpályázatok beadási határidejére öt nap állt rendelkezésre, mert a pályázatot május 15-én írták ki és 21-ig lehetett pályázni a 287 pályázóból nagyjából 10 felel meg a követelményeknek. A pótpályázatok elbírálását pedig már három hete húzza a kiíró. Ennek abszurditását a trafikkárosultak már szóvá tették és aláírásgyűjtésbe kezdtek, hogy a 287 pályázó mielőbb megismerhesse a pályázat végeredményét. - mondta el a Trafik-károsultak Mozgalmának képviselője. Szabóné Szabados Katalin arról is beszélt a Klubrádió Megbeszéljük című műsorában, hogy beadvánnyal fordultak az emberi jogok uniós biztosához. A képviselő szerint az új kiírás is lehetetlen, mert már adótartozással is lehet nyitni például trafikot, de a húsz éves tapasztalat is nonszensz. A legjobb az lenne, ha azok kapnák meg a dohányárusítás jogát, akik eddig is a szakmájukban dolgoztak. Arra felvetésre, hogy miért nem vállalja a vesztes is a pályázatát,...

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: SLAakku
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
@Vasárnapiiskolás: ...meg pózolnak,ki zsebre dugott kézzel,ki sose használt döngölővel, vasalt nadrágban,csillogó gumicsizmában,jóllakottan vigyorogva,amolyan fideSSes sunyi gőggel!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
Hol van a Gazdasági Kamara? Hol van a Kereskedelmi Dolgozók Szakszerezete? Hol van a Vállalkozól Szövetsége?

Miért nem vonulnak ki ők is az utcára mint minden más nyugat-európai országban hasonló esetekben mikor a hatalom megerőszakolja a népet? Miért ül mindenki ebben az országban a seggén és néz ki a tudatlan fejéből a Világra?

Miért? Miért? Miért?
Vasárnapiiskolás
@dömdödöm: Sajnos hazugság az egész,hazudnak a gáton is...
Nauta
@Vasárnapiiskolás: ...meg pózolnak,ki zsebre dugott kézzel,ki sose használt döngölővel, vasalt nadrágban,csillogó gumicsizmában,jóllakottan vigyorogva,amolyan fideSSes sunyi gőggel!!
dömdödöm
Azért mert nem elég bátrak és akkor elég finoman fogalmaztam . Feleslegesen vannak csak létszámnak . A magyar autóklub is csak egy fantomszervezet . Fennállásuk óta még egy autós érdekét sem védték meg nemhogy tömegesen tették volna . @Brother Louie:
Vasárnapiiskolás
@Nauta: Lám nem csak nekem tetszettek a szarháziak..
SLAakku
Persze az állam nyugodtan meg is fizethetné az emberek munkáját a gátakon de akkor kevesebb vándorolna a zsebekben. Igaz urak, ti vels ebek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.