Napirend előtt persze, hogy az árvíz a téma a parlamentben. Orbán szereplését alaposan megvitatták. Pintér Sándor belügyminiszter kért és kapott először szót a tavaszi ülésszak egyik utolsó ülésén. Pintér külön kiemelte a katasztrófavédők, a tűzoltók, a rendőrök és a polgárőrök mellett a terrorelhárítók munkáját is. A belügyér szerint a helyzet nehéz és még lesznek nehéz napok, szerinte csak az összefogás és együttműködés vezethet sikerre. „Most van egység és van összefogás” – tette hozzá Pintér Sándor. A belügyminiszter felszólalására elsőként Harangozó Tamás (MSZP) reagált. Harangozó szerint Orbán Viktor csillapíthatatlan szereplési vágya ugyanakkor gyakran gátolta a munkákat; ezt a mondatot hangos bekiabálással honorálták kormányoldalról. Harrach Péter KDNP-frakcióvezető szerint inkább dicséretet, mint kritikát érdemel az az összehangoló és koordináló munka, amelyből a kormányfő személyesen is kivette a részét.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Hogy mindenki előtt tiszta legyen!! orban nem úgy akadálya az árvizi munkának,hogy szóban parancsolja /annyi esze azért maradt/ csak a fontoskodó, és a hüjjék okoskodó, rohangálós megjelenéseivel,félelmet,bizonytalanságot kelt a gátakon!! Mindenki,különösen a tábora ismeri kérlelhetetlen /egoista/ hatalmi erőszakját! Ez rányomja a bélyegét mindenre és mindenkire mindenhol, ahol megjelenik! Több videón látható,érezhetőtő az a vibrálás,ami az ott dolgozó emberek közé mint félelem lópózik és emiatt sok hibát is vétenek az addig jóg jól végzett munkában! Jobban tette volna orban,ha felcsúton marad,és csak telefonon érdeklődik /azt is csak megfelelő időben/ a helyzetről! Minden szakmai tudás és főleg tapasztalat nélküli, tekintélyelvű rohangálása rendre veszélyhelyzeteket teremtett az amúgy is válságos állapotú gátakon! De ő nagy tévedésben volt, van, / és lesz is!/ ez bebizonyosodott az elmúlt napokban! Elmondható,hogy igaz "aki nem ért hozzá,az utasít,aki meg ért hozzá az végrehajt!" Nos orban ezt játszotta mindvégig a látszatintézkedéseivel! Mihelyt elhagyott egy, a puszta jelenlétével és ellentmondást nem tűrően okoskodó, magamutogatásával felbolygatott helyszínt,az ott küzdő emberek megkönnyebbülten fellélegeztek,mintha azonnal, egy métert csökkent volna a víz szintje!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@Prof. Dr. Vak Komondor: És mit irányít?? Csak nem azt,nehogy visszafelé kezdjen folyni a Duna?
Nauta
@SLAakku: Ne félj,van is akkora szarillatosítás a Házban,hogy ihaj!!
Nauta
@miazavalami: El is várja,hogy körül csaholják! Látni kell a kéjvigyorait,ahogy élvezi a középpontban létet!! Minden CSAK!! körülötte folyik,még a Duna is!! Mintha Kim Dzsong Il reinkarnálódona a magyar Koreában!!
bagira
@Prof. Dr. Vak Komondor: (tegnap 11.18) Az a baj vele, hogy olyat akar irányítani, amihez nem ért. Pl. mintha én akarnék irányítani egy turonydarut. A vége az lenne, szétverném az egész építkezést. Kb. ennyi a hatékonysága az ő irányításának is. Az a szakemberek dolga.
miazavalami
@miazavalami: Hogy van az asszony ? Tudod aki átesett rajtad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.