A 11 fős Faragó családot végrehajtók akarják kilakoltatni kőbányai otthonukból. A Magyar Szociális Fórum és az Otthonvédő Tanács a helyszínen próbálja megvédeni a bajba jutott családot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ezeknek az embereknek kellene segíteni a rezsitámogatással, nem akik palotában élnek és százezreket megspórolnak a rezsi csökkentéssel.
csa-csa
"Az édesanya évtizedeken keresztül minimális együttműködésre volt csak hajlandó, sokszor arra sem. (...)"

Hány évtizednek kellene még eltelnie hogy végre belássák az emberek, ingyen lakni hosszú éveken át a fizetés legkisebb hajlandósága nélkül szemétség és pofátlanság!
Mert hogy tudják, - és ezt használják ki arcátlanul - hogy úgysem rakják ki Őket, mert sok gyerekük van. Hát ki mondta hogy a nyomorba csináljon egy rakás gyereket! Most rábactak! Szavuk nem lehet, évekig türelmesek voltak velük. Hogy rokkantnyugdíjas (már ha ez ig igaz persze) nem mentség hogy 10 évig ne fizessen semmiért. Ami külön dühíti a becsületesen fizetőket, hogy nem egy esetben egész egyszerűen nem hajlandók fizetni!!! Azokat pláne kibacnám! Azért érdekes ha fenyegeti Őket a kilakoltatás szinte rögtön tudnak valahonnan fizetni. Aztán kezdik újra az egészet. Na ennek véget kell vetni végre és ennyi. És nem kell az Orbánra fogni, mert van aki 10 éve nem fizet . Márpedig az vastagon Gyurcsány ideje volt. Akkor miért nem fizettek!!
Nyuszicsibe
@csa-csa: egyetértek veled. Mi a búgatós picsának szül ennyi gyereket ??? Szemrebbenés nélkül leszarta azokat a szomszédokat,akik viszont helyette is fizették, amit nekik kellett volna. Most persze jön a sírás-rívás,hogy "nem kegyelmeznek" nekik. Aki ennyi éven keresztül még hajlandóságot sem mutatott arra, hogy fizessen,arra nem is kell tekintettel lenni, én úgy gondolom.
gabrella
Azt hallottam 18 éve semmiféle rezsit nem fizettek.
Nakimaga
"a család kőbányai lakása környéken rengeteg volt rendőr."
--Dunát lehetett volna velük rekeszteni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.