Új fejezet kezdődött az AUDI HUNGARIA MOTOR Kft. 20 éves sikertörténetében: a mai napon Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, Prof. Dr. Martin Winterkorn, a Volkswagen AG igazgatótanácsának elnöke és Rupert Stadler, az AUDI AG igazgatótanácsának elnöke elindították az Audi A3 Limousine sorozatgyártását. Az Audi több mint kétmillió négyzetméteren, mindössze két év alatt építette fel Győrben a teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyárát présüzemmel, karosszériaüzemmel, lakkozóval és járműszereldével. Az autógyártó összesen több mint 270 milliárd forintot fordított az építési munkálatokra, innovatív gyártó berendezésekre és az infrastruktúra kiépítésére.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Abban a gyárban,amelynek beruházási szerződése a szocik idején köttettek!! Akárcsak a Mercedesé és az Opelé!! orban csak a babérokat aratgatja le pofátlan arroganciájával és dilis egoizmusával!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
Abban a gyárban,amelynek beruházási szerződése a szocik idején köttettek!! Akárcsak a Mercedesé és az Opelé!! orban csak a babérokat aratgatja le pofátlan arroganciájával és dilis egoizmusával!!
bretagne
@Nauta: Jól mondta Bajnai, hogy az átvágott szalagok mögött még nem ők állnak. Viszont semmit nem tud majd felavatni a következő kormány!
Nauta
@bretagne: Dehogy nem!! A több mint 500 ezer éhező gyermek,a több mint 4 millió koldus,a több tízezer, meleg ételért sorba álló munkanélküli / van köztük sok fideSS-es megélhetési potyazabáló, és provokátor,ezt egy szemtanutól tudom!!/ emlékművét!!
bretagne
@Nauta: Ez igaz, van annyi, mint a Mercedes! Elvégre, ha nem lenne a Blaha, hol állhatnának???
Nauta
@bretagne: Miért? Szerinted azért állnak,mert van Blaha?
bretagne
@Nauta: Nem hiszem el, hogy értetlenkedsz! A Blaha is egy olyan létesítmény!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.