Együtt – a Korszakváltók Pártja elnevezésre módosította nevét, szándéka szerint ideiglenesen, Bajnai Gordon pártja. Azért kényszerült erre, mert tavaly október 23-i bemutatkozása után nem sokkal Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes egykori munkatársa, Tiner György és a most Schmuck Andor vezette Magyarországi Szociáldemokrata Párt szóvivője, Bódás Bianka vezetésével már bejelentették egy Együtt 2014 Párt nevű párt megalapítását az illetékes bíróságon. Tineréktől ma hiába vártunk magyarázatot erre. Bajnai Gordon mindenesetre azt mondta, az elnevezésen nem múlik indulások a választásokon. Az összefogásra utaló Együtt szó ezentúl is ott lesz nevükben.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Van tippem ki volt az értelmi szerző és miért vártak hónapokat, hogy Bajnaival is közöljék.
Minél durvábban orrba vágják, annál jobban megerősödik a választásokig. Kontraproduktív. Már ha az a cél, hogy Bajnait kicsinálják.
bretagne
@coni: Már pedig az a cél. Félek, hogy mindent kitalálnak, hogy megakadályozzák Bajnaiék párttá alakulását.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.