„Tényleg olyan rossz volt a Gyurcsány-kormány idején? - amikor még volt állásod? - ha nem volt, akkor kaptál munkanélküli segélyt? - amikor még meg tudtad venni magadnak az ennivalót? - amikor még meg tudtad venni a gyógyszered? - amikor a nyugdíjadból még tudtál adni egy kicsit a gyerekeidnek és az unokáidnak? - amikor még pénzt tettél félre, nem sárga csekket? - amikor még el tudtál menni nyaralni? - amikor még volt esélyed egyetemre menni? - amikor még tudtad fizetni a devizahiteled? - amikor kevesebb adót fizettél? - amikor még megvolt a magánnyugdíjad? - amikor még szabadság és demokrácia volt? - amikor... amikor... amikor... ”

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Tényleg ! Rossz volt !
Azoknak, akik most vannak hatalmon és nem tudtak lopni, csalni, hazudni,
mutyizni !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
genyó kapitány
@verőce21: Amíg meg nem történik az igazi rendszerváltás Magyarországon addig nem lesz olyan akire a szavazatomat leadnám.
genyó kapitány
@verőce21: Álszent képmutatás a választásokig, utána meg pofátlan, bicskanyitogató szemberöhögős fosztogatás a választások után.
Ez a jellemzője az összes párt programjának.
lópicigáspár
@Csizmás Kond: ... egy rendesnek meg még több...! :-)
outsider
@genyó kapitány: Mégsem vagyok ufó:)
... vagy Te is az vagy:)
dömdödöm
ja igen ! jó volt csak 2007 ben elkezdtétek a reformokat és egyes szektorok konszolidációját és közben majdnem olyat romboltatok mint a fidesz , repültek a munkahelyek , hullottak a szerződéses beszállítók ,a kisvállakozók sorba mentek csődbe , egyes régen itt lévő nyugati cégek pánikszerűen menekültek kifelé innen . Egy darabig jó volt aztán nem volt jó ! Gratulálunk utólag is !
kkalman
Olyan rossz nem volt, csak attól rosszabb. De a mostani az attól rosszabbat is sikeresen alulmúlta. Valójában nincs az országban olyan párt, olyan politikus, akire nyugodtan adnám a szavazatomat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.