Rogán Antal a Hír Televízió P8 című műsorában azt mondta: a kormányfő személyes jelenléte is hozzájárult a sikeres árvízi védekezéshez, mivel a miniszterelnök vállalta, hogy személyesen irányít és részt vesz minden döntésben. „Ne felejtse el, ő nem fölösleges munkát végzett, mindig ott volt, ahol az ár a legvészesebb volt, mindig személyes tapasztalat alapján tudott döntést hozni. Az ellenzék véleményéről meg csak ennyit, hogy úgy látom, hogy csak addig bírták az összefogást, amíg azt nem látták, hogy ők ebből politikailag nem tudnak saját maguk számára babérokat aratni, rögtön elkezdték támadni a miniszterelnököt. Harangozó képviselő úrnak én magam is azt mondtam a parlamentben, hogy az összefogásra illett volna még legalább néhány napot várni, elvégre nekik úgy látom, hogy csak addig volt fontos az árvíz, amíg nem hagyta el Budapestet” – mondta a Fidesz frakcióvezetője.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"a kormányfő személyes jelenléte is hozzájárult a sikeres árvízi védekezéshez, mivel a miniszterelnök vállalta, hogy személyesen irányít és részt vesz minden döntésben"...egy superman :)
scandináv
„Ne felejtse el, ő nem fölösleges munkát végzett"... nem is...kampányra jó lesz.
A Tündik bündije
Elbújtál a vackodból te is, Rumpelstiltskin? Hol voltál eddig, hete óta nem láttunk szerencsére.
Dr.luigilongo60
Csak azon tűnődöm, hogy a fenti mutatvány során vajon Tónyónak elérte-e a nyelve a Vezír vakbelét?
Valószínűleg igen.
marlin
Igen, az MNO már megint "fejéntaláltaszarvaköztatőgyit" !!
Levonult a Dunán az egyik legnagyobb árvíz és azóta a víz eredményesen apad!!
Csak megjegyzem, hogy evvel minden árvíz "így szokott csinálni" függetlenül a bohócoktól, akiknek a helye a "kupola alatt lenne"!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.