Felemelő érzés volt látni, hogyan mozdult meg egyszerre az ország, soha ennyi lelkes önkéntes közös ügyért még nem dolgozott Magyarországon - mondta az Országgyűlés elnöke az árvízi védekezésről kedden a Duna Közbeszéd című műsorában. Kövér László szerint ez nem lenne lehetséges, ha a hivatásosok nem dolgoznának professzionálisan.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
Ez nem a tisztelt ház érdeme,hanem az embereké!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@Pálinkafőző Rézüst: Pedig cölöpnek jók lettek volna jó mélyen leverve a gátaknál.
marlin
"siker hág sikerre, sarkalat sarkalatra!"
craven
Ez nem a tisztelt ház érdeme,hanem az embereké!
Manhattan
Elhíresült az a mozzanat, amikor a kormányfő élőszóban, mobiltelefonon keresztül jogot alkotott: „Semmilyen utasítás nem hajtható végre, csak ha a Bakondi úr vagy én mondom.” Az, aki így, prompt és puszta szóval jogszabályokban meghatározott utasítási jogosítványokat megsemmisíthet és kisajátíthat, csak olyan személy lehet, aki mindent megtehet. És fel sem merül, hogy ne tehessen meg mindent. A többnapos előadás-sorozatnak az volt a nagyon határozott és egyértelmű üzenete, hogy a hazánkra leselkedő veszélyek elhárításának garanciája egyetlen személy, aki mindenhol ott van (omnipraesens), mindent tud (omnikompetens) és mindenhez hatalma van!..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.