A devizahitelekkel kapcsolatos bírói ítéletek gazdasági és társadalmi hatásaira figyelmeztet a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke a Kúria tanácselnökének írt levelében, azt közölve, hogy ezeknek a szerződéseknek az utólagos "sommás" átalakítása vagy semmissé nyilvánítása, szélsőséges esetben, államcsődben is végződhet.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
PSZÁF- nak lenne a kötelessége elszámoltatni a bankokat nem pedig a bíróságokat befolyásolni,hogy jogtalanul zsarolhassák a deviza hiteleseket.
Uzsorázás ez a javából mégpedig kormányzati hozzájárulással!
A devizásokkal fizettetik meg azt a pénzt is amit a Fideszes mutyizásoknál szétosztanak.
Már közel 1 millió aláírás összegyűlt a devizahitelesekért és a bankok elszámoltatásáért
Orbánnak ezzel is szembe kell nézni,azoktól vesznek el akik maguktól is adják ameddig bírják,utána elveszik a vagyonukat és fizethetnek tovább.
3 milliós autó hitel felvétele esetén 4 milliót visszafizettek elvitték az autót eladták 700 ezerért, az adósnak maradt még 3 millió hitel törlesztése.
Virtuális valuta nem kaphat ilyen magas kamatot. Az ilyen bankokat nincs aki ellenőrizze?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.