Magyarország nem juthat Málta sorsára, nem ültethetnek bennünket még egyszer szégyenpadra - mondta a 180 percben Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter. A hétfőn ismertetett pénzügyi javaslatcsomag pótolhatja azt a kieső költségvetési bevételt - 110-120 milliárd forintot -, amit az alacsonyabb infláció okoz - közölte a Kossuth Rádió reggeli műsorában a nemzetgazdasági miniszter. Varga Mihály a 180 perc című műsorban elmondta: egyeztettek a Bankszövetséggel a készpénz-felvételt és az átutalásokat terhelő tranzakciós illeték emeléséről, és voltak bankok, amelyek ígéretet tettek arra, hogy nem fogják a terhet áthárítani a fogyasztókra. A Fidesz a méltányos közteherviselés részének tartja a tervezett intézkedéseket, az ellenzék ezzel szemben megszorításnak tartja azokat.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@gabrella: Ezt hívják be etetésnek. Meg kell nézni kik is voltak még benne jelenleg ha az 5 ország kikerül akkor a 27 országból 11 még mindig az alatt van. Nagy félre magyarázás ez is. De várjuk meg a 22-ét.
Tootsy
Azt csak HISZIK, hogy nem ultethetnek meg egyszer a szegyenpadra,... Dehogynem, hiszen ezeket az uj, orult rendelkezeseket figyeli az unio, eppen azert, mert ha mar egyszer kiengedett bennunket, az nem jelenti azt, hogy utana mar nem is fog bagozni se rank,... Igenis fog, es ha ugy talalja, hogy ez mar valoban minden hataron tul megy, akkor csak bele fog szolni,... remelem... Kivancsi vagyok, hos vezirunk mikor rukkol elo az ilyenkor szokasos "huzd meg-ereszd meg" politikai huzasaval, miszerint bejelenti, hogy a rezsicsokkentes akar 30 %-os is lehet jovo februartol, vagy tan csak marciustol (de lagalabb a valasztasokig kitart.), es hogy erre megvannak az elkulonitett keszpenz alapok...
pacsni
a szègyenpadra, csak timehettek, bitangok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.