Rendkívül nagy sugárszennyezést észleltek Japánban, a fukusimai atomerőmű alatti talajvízben, és a helyi hatóságok emiatt arra utasították a tavalyelőtt földrengésben és szökőárban megrongálódott...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ekkora foldrenges utan min is csodalkoznak? Akarmennyire is megerositik az atomeromuvet, hogy ne tudja a kornyezetet szennyezni, az mar sohasem lesz ugyanaz, mint amikor egy szuz teruleten elkezdenek alapozni, epiteni egy ilyen komoly beruhazast. AMikor egy atomreaktor a hozzatartozo kiszolgaloegysegekkel elkeszul, biztos, hogy nem karos a kornyezetre. De ha egy 8.1-es foldrenges totalisan atrendezi az atomeromuvet, raadasul az alapjait, akkor kar csodalkozni a kovetkezmenyeken, foleg ugy, hogy mar ujra munkaba is allitottak a muvet. Hol voltak AKKOR a kornyezetvedok? Akkor most min is csodalkoznak annyira?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.