A kormánynak nem áll szándékában „választási ajándékokat” osztogatni, mert úgy látja, hogy a nehezen elért költségvetési stabilitást a jövőben is fenn kell tartani – mondta Cséfalvay Zoltán államtitkár egy osztrák napilapnak.„Éppen elég teher volt az egész lakosság számára, hogy elérjük a stabilitást, hiszen Magyarország végül is az elmúlt száz év legnagyobb gazdasági válsága közepette három százalék alá szorította a költségvetési hiányt” – fogalmazott a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára a Wirtschaftsblattnak adott interjúban. Cséfalvay Zoltán úgy vélekedett, korábbi választási években képződött deficitek sokat ártottak a tartós gazdasági fejlődésnek. „Tanultunk a történelemből. A végre elért stabilitást fenn kell tartani a jövőben is” – tette hozzá.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
Az osztrák napilapnak hazudozhatsz,
mi már nem hiszünk nektek tetűkém!
Ha levegőt veszel, már azzal is hazudsz, Cséfalvay!
coyote3
Ebből a pasiból sem az esze miatt lett államtitkár...
Tootsy
Most, amikor az alkotmanyos "takolmany" mindenki feje folott inog, most beszel "megszerzett stabilitas"-rol?

Es ja, MAR nem osztogat valasztasi ajandekokat, ezt a poent a trafikmutyival mar ellotte... Kell ennel egyszerubben hiveket szerezni?
bagira
Mindig úgy volt, amit váltig tagadtak, az késöbb valósággá vált. Inkább meg se szólaljon egyik se.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.