Külföldről pénzelhetik a „Milla” kormányellenes kampányát. Az idehaza többek közt a liberális fiatalok és a „Milla" által szervezett kampány kisfilmje - a szervezetek tájékoztatója szerint - „három elrettentő példaként Silvio Berlusconi, Rupert Murdoch és Orbán Viktor médiához való viszonyát mutatja be, s felhívja a figyelmet a gazdaság, a korrupció és a politika veszélyeire". A bő egyperces alkotásban, miközben a narrátor a média szabadságának fontosságát hangsúlyozza, hármójuk karikatúrája jelenik meg, kezükön a sajtó mikrofonos, kamerás munkatársait megjelenítő bábukkal, Orbán Viktor fején királyi koronával, mellén átvetve pedig magyar nemzeti színű szalaggal. (A magyar kormányfő a videó 37. másodpercében bukkan fel.)Az EGT/Norvég Civil Támogatási Alap célja, hogy „segítse a magyarországi civil társadalom fejlődését, valamint erősítse részvételét a társadalmi igazságosság, a demokrácia és a fenntartható fejlődés alakításában", s az alap várt eredményei között megtaláljuk az...

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
" Orbán Viktor fején királyi koronával, mellén átvetve pedig magyar nemzeti színű szalaggal"...ez ám a "gyilkos"rajzfilm :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.