Nyugdíjas halbiológusokkal nem vitatkozik, Tóth József uszít, a Tormay miatti bírálatok infantilisak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@SLAakku: Kérdés, mennyi volt ebből a gátrendszerből legyártva?
Ha kellő mennyiségű lett volna, akkor nem lett volna annyi vesződés a homokzsákokkal.

Egy problémát többféle módon is meg lehet közelíteni, sőt megoldani is, remélhetőleg az árvízvédelmi és vízügyi szakemberek meg fogják vizsgálni.

Az hogy egy az árvízhez mérten elégséges mennyiség legyártásra kerüljön, ahhoz idő kell a két hónap semmire nem elég, legfeljebb a nullszéria legyártásához.
Itt azért igen nagy volumenű munkáról van szó, amelyet akármilyen vállalkozó el sem tud végezni.
Ahhoz hogy pl. ez jövő évre felhasználható legyen a hatósági engedélyeztetési vizsgálatokat már most el kell kezdeni, továbbá a gyártás megszervezését is az esetleges sikeres próbaüzem kiértékelése után.
Betaloc
@SLAakku: Te minek ismételgeted önmagad?! Mi vagy te, egy ki@szott papagáj???
SLAakku
@Betaloc: Nem gondoltam, hogy nem szabad ismetelgetni a mondandot. Ismetles a tudas anyja. Lehet, hogy ezert?
Betaloc
@SLAakku: Nem gondoltam, persze! Ugyan már, hagyjuk ezt a rossz dumát.
verőce21
@Betaloc: (21:23) Ne válaszolgass ennek az eszelősnek, még ideszoktatod...
SLAakku
"...van egy egyszerű és nagyszerű magyar találmány, ami megoldás lehet erre a problémára: a sátorgát. Nevét onnan kapta, hogy alakja sátorra emlékeztet. Gyakorlatilag olcsó fémszerkezet tart egy vízzel teli ponyvát: víz ellen, vízzel védekezik. Felállítása, szállítása rendkívül gyors, egyszerű. Ráadásul megvásárlása alacsony terhet róna hazánkra. "

...- A hagyományos kör alakú tömlőgátnak megváltoztattam a formáját. A sok kicsi tömlőt egybe gyúrtam és kialakítottam egy háromszög alakú tömlőt. A sátorgát kapott egy szoknyát, és ez a speciális védőfólia oldotta meg a korábbi tömlőgátak óriási problémáját, az úgynevezett felúszást. A magyarországi szabadalomnak ez volt az alapja. Ez nagyon nagy szó, hisz a magyar szabadalmi előírások nagyon szigorúak. Mivel a találmányom itthon minden szabadalmi ponton megfelelt elindíttattam Svájcban egy nemzetközi szabadalmi eljárást, melynek eredményeképpen 144 országban megkapta a védettséget.

...a svéd állam felkarolta, és három héten belül kaptam egy feltalálói ösztöndíjat és finanszírozták a prototípus legyártását is. Aztán jöhettek a tesztek. A sátorgát állta a próbát.

...- A sikeres tesztek után híre ment Svédországban ennek az új mobilgátnak és több megyéből megkerestek, ahol árvízvédelmi problémák vannak. Az elsők között volt Vellinge megye, és egy egyszeri bemutatót követően a következő héten már meg is rendelték az első egységmodult, ami 80 lakóház számára jelent védelmet. Azóta a közvetlen két szomszédos megye szintén megkeresett és jelenleg üzleti tárgyalásban vagyunk velük is. Pár héttel ezelőtt érkezett az első megkeresés az Amerikai Egyesült Államokból. Kb. egy hónapja megjelent az Index.hu-n egy cikk rólam és a Svédországban eladott gátról."

"K...r-K...s Á..es ·

Azért az árvíz előtt két hónappal már publikálva volt...Tudtak róla. Lásd index, HVG, stb. Még Tarlós is nyilatkozott a sátorgátról... Mégsem rendelték meg, pedig akkor még volt idő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.