A tervekkel ellentétben nem név szerinti, hanem gépi szavazással fogadta el az Országgyűlés pénteki ülésén 253 igen és 17 nem szavazattal, tartózkodás nélkül az új földtörvényt. A szavazás előtt botrányos jelenetek játszódtak le az ülésteremben, utána pedig Ángyán József kilépett a Fideszből.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Polygoner
Egyre messzebb van már Magyarország a jogállamiságtól, sőt lassan, már semmi köze sem lesz hozzá, eme "szerencsétlenek-demokráciájának"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@outsider: Akkor mi az ami jó neked benne ?
outsider
@Csizmás Kond: Hát a jó magyar zsíros föld, mi más.
honeykiss
2/3 megszavazza a többinek meg kussssssss...mindennel ezt csinálják 3 éve...lassan már semmink sem marad...olyan ez az ország mint az Ecseri piac... lóvéd van?...mindegy ki vagy , viddddddddddddd !
mariaberta
Mert nem merték a nevüket adni ehhez az aljassághoz, de hát mindenki tudja kik is ők valójában. Egyszer még felelni kell ezért, jobb a névtelenség. De hát ez hülyeség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.