A képviselő azonnal kilépett a Fidesz-frakcióból amint elfogadták a földtörvényt. Ángyán szerint szükség van egy harmadik erőre, mert az egész politikát átjárja a maffia hatalma.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
outsider
@lenhardtibolya: A jobbikot pedig ne fényezzük, még csak kárt okoztak a magyaroknak (a tudatlanságuk miatt), kormányzó pártként meg... belegondolni is rossz.
lenhardtibolya
@outsider: Pontosan milyen kárt okoztak a magyaroknak a jobbikosok? Tudatlanok? Na, ezt erősen vitatnám, mert nagyon sokan közülük felsőfokú végzettségűek és a szakterületükön kiváló emberek. (ők nem politikusként kezdték a munkás éveket...)
Kormányzó pártként valódi változást hoznának, ami minden magyar ember számára kedvező lenne. Ebbe nem is olyan rossz belegondolni, ugye?
outsider
@lenhardtibolya: Az esztelen parlamenti zsidózás, a gyöngyöspatai cigánykérdés, most ez az idétlen, rosszul időzített komédia a földtörvénynél...
Hirtelen, és egyből sem jöttek/tünk ki jól, mert nem jól csinálják:)
pacsni
@senkifia68: igen làttam a vide felvètelt
lenhardtibolya
@outsider: A cigánykérdéssel valahogy semmiképpen nem boldogulnak az egymást követő kormányok, tehát valamit tenni kell(ene). Zsidózás? A kettős állampolgárok minden parlamentben nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, pl. az izraeli parlamentbe nem is kerülhet ilyen személy. Bizonyára tudják miért, hiszen a kettős állampolgárok nem biztos, hogy minden esetben a megfelelő érdekeket képviselnék, pl. a magyar-izraeli állampolgárok sem biztos, hogy a magyar érdekekért állnának ki... A magyar föld védelme pedig mindannyiunk érdeke volna, erre hívták fel a figyelmet most, amikor Ön "idétlen, rosszul időzített komédiát" említett. A magyar föld tulajdonát nem nevezném komédiának...
outsider
@lenhardtibolya: Nem érted.
1. Ha csak kettős állampolgárokat mondanak, nem izraeli-magyar kettős állampolgárokat, akkor azt mondom, jól csinálták.
2. Ha Gyöngyöspatán csak a magyarok lakta utcákban "járőröznek", azt mondom, jól csinálták.
3. Ha a szavazást hiúsítják meg, és nem a névvel szavazást, azt sem mondtam volna komédiának.
Amihez nyúlnak, azt elb@sszák, sajnos ez van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.