A Szabad Magyarországért Mozgalom közleménye. Orbán Viktor szelet vetett és a bukásának elindítója lehet a most megszavazott "Földforgalmi Törvény", és mindazoké, akik ebben támogatták. Ezért felkérjük Áder János köztársasági elnök urat, hogy ezt a törvényt jelen formájában és tartalommal ne írja alá. Ángyán József a Kossuth téren megadta a nemzeti összefogás alapját, és ez a magyar föld megvédése a nemzet javára. A Szabad Magyarországért Mozgalom Ágyán József nemzeti erők összefogását célzó felhívását zászlóbontásnak tekinti, és nem csak támogatja, de részese is kíván lenni. Mint a 2006-os őszi Kossuth-téri események felelős szervezője, és mint az újjászerveződött Kisgazdapárt XV. kerületi elnöke, arra kérem a gyermekeink és a hazánk sorsáért aggódó nemzettársaimat, hogy támogassák Ángyán József küzdelmét.

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"újjászerveződött Kisgazdapárt"...nahiszen.
SLAakku
"A magyar parlament a mai napon (2013. június 21.) Fidesz-KDNP vezérletével, a balliberális oldal támogatásával elkövette azt a bűnt, amit a magyar törvényhozás a bolsevik diktatúrában sem mert megtenni, az ország fundamentumát - a magyar földet - oda dobta a nemzetidegen erőknek, a nagytőkének, a globális pénzhatalomnak. Ezt a napot a rendszerváltás legsötétebb napjaként fogja a magyar történelem feljegyezni."
SLAakku
A tulzottdeficitbol csak igy engedtek kikerulni ha odadjuk a magyar foldet?
SLAakku
Talan egy megrendezett mubalhe az egesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.