A Parlamentben tegnap történtek után, amikor is a Jobbik megkísérelte megakadályozni a földtörvény megszavazását, maga a szavazás azonban lezajlott, bár többek szerint érvénytelen, Vona Gábor, a Jobbik elnöke a következőket tette közzé:Elég volt! A mai napon Rogán Antal szerint bebizonyosodott, hogy mi lenne, ha a Jobbik kerülne hatalomra. Ezzel az egy mondatával egyetértek. Bebizonyítottuk azt, hogy a hazánkat és a nemzetünket semmiért nem adnánk el soha. Mert lehet itt mindenféle érveket felhozni, hogy így védi, meg úgy védi ez a törvény a magyar földet, de a helyzet az, hogy a magyar föld külföldi kézbe jutását nem akadályozni kell, hanem tiltani. Ez a törvény pedig csak bizonyos szinten akadályozza azt, de egyáltalán nem tiltja. Ez tény, ezen nincs mit vitatkozni. A másik óriási problémája pedig, hogy egyértelműen a nagybirtokrendszer irányába mutat. Egészen elképesztő a Fidesz azon pofátlansága, hogy dicshimnuszaiban éppen azt emeli ki az általa szabályellenesen elfogadott...

Forrás: ujasz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SLAakku
"taro...nce 2013. június 22.

Nézzük meg a pofáját ennek a két szemétládának! Lázár aki nem keresztény de a KDNP-al szövetkezett-ez kb. olyan mintha egy muzulmán ülne a knessetben- Az országot adják el, és vigyorognak..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SLAakku
Most kiderül,hogy a fidesz szatelit-pártja a jobbik.
SLAakku
"2012. március 15-én a Jobbik nagygyűlésén ezt mondtam:

“Ha egy cseppnyi földre ráteszik a kezüket külföldiek, akkor nagyon nagy ribillió lesz, mert mi nem békemenetet fogunk szervezni, hanem harci menetet.

Amíg lehet reálpolitikus vagyok, de ha sarokba szorítanak, ha el akarják foglalni a hazámat, akkor harapok, mint az oroszlán.

” 2012. október 23-án így folytattam:

“Amennyiben a magyar föld 2014 után nem kapna megfelelő védelmet, úgy előre jelezzük mindenkinek, hogy senkit ne érhessen meglepetés:

új világ kezdődik, és ribillió lesz.”

Senki nem mondhatja tehát, hogy nem szóltam előre. Ma új világ kezdődött és ribillió lesz. "
nemkati
@SLAakku: Ha Gyurcsány igazságbeszéde miatt a csőcselék szétverte Budapestet, akkor mi lesz most, hogy a kormány kajánul és cinikusan vigyorogva kirabolja az országot?
De ahogy az elmúlt 3 évet nézem, sokminden nem fog történni. :(
SLAakku
...akasztófákkal azt ordították, hogy "lógni fogtok!"

...A több száz fős tömeg azt skandálja: "gyertek velünk!", illetve "ébresztő!".

A jobbik segitsege most jol jon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.