Bírósági ítélet helyett tüntetés lett a devizahitel-szerződés ügyéből. A tüntetők, akik a Kúria előtt várták délelőtt a létfontosságú ítéletet, vonulni kezdtek a városban. Jelenleg épp az Oktogonon vannak, ahol vörös festékkel lefestették az Erste fiókját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Nem tudni, hogy az embereknel mitol szakad el a cerna, vagy mitol dol ki a bili,...?

A devizaugyesek zuhantak a szegenysegbe a leglatvanyosabban, es a leggyorsabban (ismeretsegi korben 4 kulonbozo csaladot dontott a ketsegbeesesbe es a "mi lesz holnap?" allando rettegesebe a kormany igergetese, tetlensege, mellebeszelese...)

Ha ez ennyire spontan volt, es maris van kovetojuk, akkor ebbol akarmi is lehet meg,... Ez a cinikus megjegyzes az ujsagiro reszerol eleg furcsa: "az emberek csodalkozva jottek ki a bankbol, mert nem lattak meg ilyet,...Oh, ezt az alszentseget, igy aztan ugy nez ki, hogy a devizahitelesek bunozok, es a tisztes bankbajaro polgarokat vegzaljak,... Erdekes,... A Kuria meg jol osszesz@rta magat, es elnapolta az ugyet, annyira tanacstalan. Ebbol is az latszik, hogy a beperelonek volt igaza, kulonben a Kuria mar ki tudta volna mondani feketen-feheren, hogy a feljelentonek semmi keresnivaloja nincs, mert a hitelszerzodessel minden rendben volt,... Ebbol latszik, hogy NEM VOLT RENDBEN, de nem mernek precedenst mutatni,...Gyava bagazs
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Vespa crabro: Ha egy kicsit rakeresnel, megtudnad, hogy honnan irok, Egyebkent nem vagyok "nyugger" - ezt egyebkent minden nyugdijas neveben ki is kerem magamnak a pejorativitasa miatt -, valamint a gyonyoru tortenelmi fovarosunkat, Budapestet sem szzeretem ezzel a "hejjesirassal" latni, amivel te nagyon jopofanak gondolod magad, de vegulis csak egy rendkivul alacsony intelligenciarol teszel tanubizonysagot, Akit valoban erdekelt, hogy ki vagyok es miert irok igy es ezt, az megtalalt, es azoknak a fontossaga szamomra a lenyeg, nem a te kis lekicsinylo jopofizasaid,...
Tootsy
@Betaloc: Annak idejen a devizahiteleket azert irtak "esz nelkul" ala, mert a bankok nagyon is tudtak, hogy miert hallgatjak el az arfolyamkockazati tenyezoket megemliteni, akar meg csak a kisbetus labjegyzetben is,...Nem agyatlan emberek vettek fel a hiteleket, hanem a FELREVEZETETTEK. .. A ketto kozott oriasi a kulonbseg, egy okos embert is felre lehet vezetni, meg lehet teveszteni, ha hamis adatokat adnak meg, vagy elemi adatokat, szamokat elhallgatnak eloluk.
Betaloc
@Tootsy: Dehogy hallgatták el, csak utólag könnyű erre fogni, amolyan jó kifogás sose rossz alapon.
Tootsy
@Betaloc: Nem en mondtam, az ujsag es a devizahitelesek allitjak ezt
Dr.luigilongo60
Rossz helyen tüntettek.
Mennyi is volt az árfolyam 2010 márciusában?
Vajon miért tudtak törleszteni sokan 2003-tól 2010-ig?
excep
az tuti mikor már nem lesz veszteni valónk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.