Három órán keresztül kérdezgették a rendőrök Szepesi Nikolettet, aki Én, a szexmániás című könyvében arról írt, hogy korábban klubjának masszőre zaklatta őt és társait - írja a Blikk.

A lap úgy tudja, a BRFK bűnügyi főosztály gyermek- és ifjúságvédelmi osztályának nyomozója hallgatta ki Szepesit, aki a lapnak elismerte, hogy kedden járt a rendőrségen.

Az egykori úszó korábban azt nyilatkozta a lapnak, hogy nem mondja el a nevét a molesztálójának, de amennyiben a rendőrségre kerül az ügy, akkor részletesen beszámol mindenről.

Szepesi a könyvében azt írta, 13 évesen molesztálta őt a Spartacus masszőre, és állítását több korábbi társa is megerősítette.

A 83 éves masszőr, Bacsa István magára ismert a leírásból, de a Blikknek tagadta a vádakat, majd azt mondta, feljelent mindenkit, aki szexuális zaklatással vádolta meg őt.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
én letöltöttem , de egyszerűen képtelen vagyok elolvasni
--méghogy nem lehet letenni !
Nakimaga
" 13 évesen molesztálta őt a Spartacus masszőre,"
--ami annyira jól esett,hogy ezek után minden nap igényelte !
Bereczné Torma Valéria
Ha valaki arról ír,hogy az én szexmániám,arról már nincs mit beszélni.
vukkocska
@Bereczné Torma Valéria: Amikor ez a vén bakmajom zaklatta, még csak 13 éves volt. Akár szex-mániás lett, akár nem, ez egy nagyfokú szemétség. Persze, lesz egy csomó meghallgatás, meg rendőrségi eljárás, de teljesen feleslegesen, mert maga a büncselekmény már régen elévült. Büntetés nem lesz belőle. Legfeljebb reklám a könyvnek. :)
palika
Jó kis kurva lehetett ez a csajóca, akkor nem pénzért dugott, most keresi meg az árát!!
A sarki kurvák meg egyszerre, végülis nagy különbség nincs közte!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.