Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt emeltek vádat egy miskolci nő ellen, aki azzal, hogy nem gondozta édesanyját, hozzájárult a halálához. A büntetőügy tárgyalása csütörtökön kezdődik a Miskolci Törvényszéken. Saját anyja meggyilkolása miatt áll bíróság elé miskolcon egy 48 éves nő. Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészészség osztályvezetője, az ügyészség szóvivője hétfőn azt mondta: a vádlott és 76 éves édesanyja Miskolcon egy panellakásban élt, az idős nő életkora és egészségi állapota miatt nem tudta elhagyni a lakást, önmaga ellátására képtelen volt.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
@pacsni: Igen, megérdemli, de az önkormányzat sem állt a helyzet magaslatán! Kikapcsolták a villanyt, senkinek nem tűnt fel, hogy egy idős asszonyról van szó? A szomszédok vajon jelezték a hivatal felé, hogy baj van? Nem csak a lánya, de egy egész közösség vizsgázott ...sajnos ez egy ember életébe került és mind megbuktak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.