Az Orbántól kérdezni akaró Plankó Gergőt öltönyös gorillák vették körül, ráncigálták és tapogatták. A korábban átéltektől zsibbadtan hallgattam a szökőkút zenéjét és fél szemmel a tőlem 3-4 méterre beszélgető Tarlós-Orbán-duót figyeltem, amikor olyat láttam, mintha most forgatnák Plankó riporter élete klipjét. Az én szögemből nézve pont szimmetrikus elrendezésben öltönyös testőrök vették körül hirtelen, mindkét oldalról és hátulról is, és egyszerre rángatták, markolászták, simogatták. Az egyikük középen hátul megmarkolta nadrágját, úgy próbálta elhúzni. A szobazenészként is ismert, feltűnően jóképű újságíró ráadásul azért lépett oda az akkor már jó húsz perce cseverésző pároshoz, hogy megkérdezze a két politikust, miért nem voltak ott a Budapest Pride megnyitóján. A jelenet végül ennél jobban nem durvult el, mert az messzebbről is látszott, hogy Orbán csillapítja a testőreit. Plankó utána elmesélte nekem, hogy így is volt, a miniszterelnök nem vette rossz néven az érdeklődést és...

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lovacka
Az előbb már bevillant a hír de mire rákattintottam levontak 40-et és 404 lett a 444-es hírből.
SwordFish
Volt Indexes szakadárok lapja ! A legalja ex-Index cikkírók, a legliberálisabbak törzshelye. Jó primitív újság, meg az is, aki ott szerkesztő. :-)
lovacka
@SwordFish: A legalja az igaz. Azért olyan nagyok a betűk hogy azért a földszintről még ki lehessen venni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.