Orbán Viktor azért folytatja elkeseredett szabadságharcát az Európai Unióval, hogy azt tehessen idehaza velünk, magyar polgárokkal, amit akar. De nem csak velünk, hanem az itt működő külföldi cégekkel is, akiket, ahogy minket is, kénye-kedve szerint akar a kasszához szólítani, mindig, amikor a nemzeti együttműködés kormányának szüksége van pénzre, vagy a Fidesz holdudvarához és feltétlen támogatóihoz tartozó rétegek, még inkább konkrét személyek érdekeit kell mindenek előtt érvényre juttatni. Mindenkit bizonytalanságban és hatalmában akar tudni, azt akarja, hogy mindenki félje a törvényeit, a törvénygyárát, őt magát, érezze, hogy bármi megtörténhet vele, a hatalom mindent megtehet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
A Gépnarancs karbantartás alatt áll, várhatóan csütörtök délelőtt válik ismét elérhetővé.
SwordFish
"Orbán és Simicska szuverenitása nem a mi szuverenitásunk", valóban nem, mint ahogyan Bajnai és Gyurcsány sem az ország megmentője, se nem gazdasági szuperman.

Magyarország szuverenitása az országé, annak lakosaié, a magyar embereké.

Éppen ezért háborít fel az EU viselkedése hazánkkal szemben már a kezdetektől fogva (már 2010 előtt is jóval).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.