Komoly döntést hozhat ma délután a Kúria a devizahitelesekkel kapcsolatban. Kovács Levente, a Bankszövetség főtitkára szerint a kérdés jó pár család számára égető, de fontos lenne, hogy reálisan értékeljük...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

genyó kapitány
Azoknak az okos közgazdászoknak, akik azt hajtogatják, hogy a gazdaság motorja a hitel és a bankszektor, azoknak üzenném, hogy lóf@szt! A gazdaság motorja a MUNKA, de ezt nekik hiába magyarázom.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@verőce21: Ők hozták a tv-t, ha ők lettek volna utána kormányon, akkor is beindult volna a hitelezés. Ezért a te hasonlatod az irreleváns. De valóban nem az ő idejükben indult, hanem főképpen 2004-ben, akkor lettünk Eu. tagok.
Megihletett az emútnyócév, meg a mindig mindent másra fogni - mindig tanul az ember. Szóval, bocs!
verőce21
@JAJMÁR: Az említett törvény csak az Uniós tagságra való felkészülés és jogharmonizáció miatt született, "a forint konvertibilitását teljessé téve" .
Ne felejtsük el, a csatlakozási tárgyalások és "felzárkóztatási" programok már '95 óta folytak.
JAJMÁR
@verőce21: Igen, ez egy folyamat. Már arra gondoltam, hogy ha van egy konkrét személy, aki hibáztatható a devizahitelezés miatt, mert ez valóban egy "hibás termék", akkor az a személy az, aki ezt kitalálta, vagyis ezt a terméket piacra dobta. Valószínű, hogy nem is politikus, de vajon van neve?? (A kérdés költői)
verőce21
@JAJMÁR: Tudod nagyon jól, hogy a devizahitelezést az osztrák bankok kezdték el !
Január
@JAJMÁR: Köszönöm a címet, nekem gondom talán abból lesz, ha a bank futamidőt hosszabbít, annak ellenére, hogy a törlesztőrészt ők határozzák meg, - ez a törlesztőrész, amint látom CHF-ben állandó, forintban viszont - árfolyamfüggő. - havonta változik.
Mi eddig még soha semmilyen külön banki értesítést nem kaptunk pl. kamat és társai emeléséről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.