A Miniszterelnökséget vezető Lázár János a kormány képviseletében többéves elszámolási vita után megállapodott a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvánnyal (Mazsök), valamint a Conference on Jewish Material Claims Against Germany (Claims Conference) nevű szervezettel annak érdekében, hogy a holokauszt magyar származású, ám külföldön élő túlélői a lehető leggyorsabban hozzájussanak kárpótlásukhoz – közölte a Kormányzati Információs Központ szombaton az MTI-vel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Minden tiszteletem azoke, akik tuleltek a halaltaborok szornyusegeit, de valahol nem sok ez egy kicsit? Akarmilyen kormany kerul uralomra, az elso napirendi pont a sajat fizetesuk megallapitasa, a masodik a holokauszt aldozatainak kartalanitasa,... Azert egyszer ezzel is el kellne szamolni egyszer es mindenkorra, foleg, hogy a dolog egyre jobban egyszerusodik a karvallottak magas eletkora miatt, illetve a termeszetes elhalalozas miatt,...(Nekem is van olyan baratom, akinek a mamajaval kiserletezett Mengele,...)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lbs
@Tootsy: @Pálinkafőző Rézüst: Egyetértek veletek!
Ez nem kicsit, hanem nagyon is túl van lihegve.
És ne csodálkozzanak a holo-iparosok, hogy ellenérzés támad irányukban a társadalom egyre szélesebb rétegeiben! (Főleg ha még az EU parlamentben is az egyik legnagyobb "probléma" Hazánk ellen!)

Ez majdnem olyan, mintha - én aki a szörnyűségek idején még nem is éltem - kárpótlást követelnék a szerbektől a bácskai magyarokat a második világháború után élt gyalázatért és kegyetlenkedésekért.
orogordog
Kizsákmányoló, ingyenélők lassan 100 éve történ, még 200 évig ebből akartok élni. Munkába belerokkant emberek miért nem jut, mert a zsidók nem dolgoznak csak kártérítést követelnek és kapnak.
miazavalami
Kérem szépen. Monnya mán meg nekem valaki , hogy miért én fizessek a nácik rémtetteiért?
lbs
@miazavalami: Mert ezek az életvitelszerűen És nem is rossz életvitelt valósítanak meg maguknak, meg a pereputtyuknak!) rettegők téged és a magunkfajtákat tudják elérni és lenyúlni!
Próbálnák ezt meg Moszkvában...
miazavalami
@lbs: Akkor mi is kérhetnénk a törököktől..,
lbs
Mi kérhetnénk a mongoloktól, a törököktől, meg az oroszoktól egyaránt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.