Az idei évtől tankönyvet nem lehet számlával elszámolni az iskolakezdési támogatásnál. Az utalványokkal viszont nem fizethetnek a szülők, mert ennek hátterét nem alakította ki a tankönyvellátó. Bár még csak most kezdődött a nyári szünet, a szülők már megkapták a jövő évi tankönyvek befizetéséhez a csekket is tartalmazó számlát. Eddig nem ez volt a rend, nem kellett előre fizetni, hanem az iskolákban a tanévkezdet előtt lehetett megvásárolni a tankönyveket.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mátmar
Tessék mondani! Ha az iskolakezdési támogatásból nem lehet tankönyveket venni akkor mit?? Ez megint egy eszement dolog!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lacika1ö
Fideszes a könyv kiadó és az nem hitelez,sőt előre kell fizetni ! De könyv az nem biztos hogy lesz mivel hogy a pénz megvan. meg a csőd jelentés is.
Mangu
Na, erre mondják, "eszem, f@szom megáll"! Ezek ennyire idióták, hogy saját szimpatizánsaikat is büntetik (egyébként azok duplán megérdemlik, sőt, még kevés is nekik).
kukac50
Üres az államkassza,sajnos a kormány nem tudja meg előlegezni,mert a Zsiga Marcell féléknek oda adták a tankönyvekre valót.
Erzsébet utalvánnyal lehet fizetni? Azzal akarták a családi pótlékot rendezni azt csak elfogadják!
kkalman
@kukac50: Nem lehet. Ezután kezdenek el tárgyalni az utalvánnyal történő fizetés lehetőségéről. Hozzáállásukat, hozzáértésüket tekintve, szeptember közepe előtt nem fognak megállapodni. Majd akkor bejelentik, hogy "böskével" is lehet fizetni a tankönyvekért. Csak az nem világos, hogy a postán hogy lehet a sárga csekket utalvánnyal feladni?
HUNited Kingdom
Élhetetlenné tett hazavágott ország... A saját maguk és pereputtyuk életét a jövőre nézve bebiztosító vezetőkkel, akik nagy ívben tesznek arra ki van, illetve kerül még nagyobb gondba, bajba azért, hogy nekik még jobb lehessen. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.