A volt szocialista miniszter a Facebookon határolódott el attól, hogy Horn temetésén a szocialista tömeg fújolt Orbán Viktor neve hallatán. Én inkább azon voltam meglepve, hogy a helyzethez képest csak ennyi aktuálpolitikai megnyilvánulása volt a tömegnek. A hornista nénik-bácsik a jelek szerint nem értesültek arról, hogy Orbán pont Hornnal tett kivételt az összes emberi lény közül és őt annak ellenére nem gyalázta, sőt néha elismerően emlegette, hogy szocialista volt.

Forrás: cink.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Orbán Viktor sokat köszönhet Horn Gyulának, anno Horn egyenrangú félként kezelte az ellenzéket, nem akarta sohasem az agyagba döngölni őket, sőt nagyon is elnéző volt velük szembe.
O. V. nem tanulta el tőle, hogy, hogyan kell az ellenzékkel bánni. Orbán nem ellenzékként kezeli az ellenzéket, hanem ellenségként.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pacsni
Baja megkoveti èrte az vikire futyulèst. Bajai ur azt kène megkovetni, hogy viki mit csinàl a magyar nèppel, lop, csal, hazudik ezt kène neked nèzni nem azt hogy kifutyulik a vikidet. ès mèg van pofàlya megvèdeni. Ha az emberek oda futyultek megvan az èrtelme,ès remèlem az a szemèt viki èszre is vette, hogy nincsennek megelègedve vele, mint ember ès mint miniszter. Nemvèletlen, hogy nem mert bemenni a làbàn a temetobe, kis busszal kozelitettemeg a ravatar helyèt, mert lehet ha a làbàn mentvolna , talàn elesettvolna egy nagy kavicsba ès kitorte volna a nyakàt. Amit gondolom sokan kivàntak neki!
pacsni
@Sede: azèrt a kèpen làthatòak kozul nem mindegyik van az orszàg tonkretètelèben, legyunk egy kicsit optimistàk, ne kenjuk mindegyikre az orszàg nyomorjàt. Azokra kell kenni aki 2010 ben azokra tette a keresztett akire nem kellett volna, a legnagyobb hibàsok azok.
pacsni
viktor akàr kinek a temetèsère megy, akkor is ki lesz futyulve, lehet az miniszter, egy egyszeru komuves, mert nincs alkalom az embereknek kozelrol talàlkozni vele, mert mikor szràjk van, nem mer ez emberekkell beszèlni ès kozelukbe menni, mert egy gyàva tokfilko (ahogy monta Feri is) ès mèg szerencsèje volt, hogy nem tàmadtàk meg a temetobe, nem vèletlen voltak a (cèllovok) mèg amerikàba sincs ilyesmi, fogadni merek, hogy Kàdàr temetèsèn ilyen nemfordult elo, hogy futyurèsztek ès cèllovok lettek volna oda kuldve.
csegala
Mindenki tudja, hogy hogyan kell egy temetésen viselkedni. Még a legfurkóbbak is. Ez a kifütyülés azonban már a végső elkeseredést mutatja.
pacsni
mennyen a fenèbe ez a Baja. A Mo-nak is nagy baja, hogy itt van a Baja a parlamentbe.
Ahelyett, hogy a z emberek problèmàjàval foglalkoznak.
bakegya
@Gemüs52: az erőszak erőszakot szül. A felforgató,militalizált,provokatív magatartásformák gyakorlása egy gazdaságilag kivérzett ország vezetőjének-ha már kierőszakolta magának-nem tolerálható sem politikailag sem humanitárius jószolgálati szándékkal sem.Kategórikusan, nem a közjót szolgálja és igen is elutasítást nyerhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.