Horn Gyula temetésén, Orbán Viktor főhajtása alatt a tömeg egy része pfujolással fejezte ki nemtetszését.

Baja Ferenc MSZP-s országgyűlési képviselő, a Horn-kormány környezetvédelmi és területfejlesztési minisztere méltatlannak nevezte a bekiabálásokat Facebook-oldalán. A szocialista politikus azt írta: "ez igen elszomorított, s tudom, hogy a jelenlévők többsége, ahogy én is, ettől elhatárolja magát, s velem együtt megköveti magában a jelenlegi miniszterelnököt."

A temetés után egy órával is még sokan várakoznak a sír körül, hogy vörös szegfűket helyezzenek el ott, illetve a ravatalnál, Horn Gyula fényképe mellett.

Horn Gyula 1989 májusától 1990 májusáig a Németh-kormány külügyminisztere volt. 1989 októberében egyike volt az MSZP alapítóinak, 1990 májusától 1998 szeptemberéig töltötte be a szocialista párt elnöki tisztségét. 1990-től 2010-ig volt tagja az Országgyűlésnek, 2007 szeptembere óta azonban betegsége miatt nem vett részt a parlament munkájában. A politikus 2007 szeptemberében került a Honvédkórházba súlyos betegséggel.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsik68
Horn Gyula a régi kommunista Orbán Viki édesapjának kommunista harcos társa volt.Amikor Viki a komcsikat szidja,többi társaival együtt szüleket szidják,akik a Kádári rerndszerben a mi pénzünkön,ingyen tanultak még külföldön is Szégyeljékmagukat.Oda sz..nak,ahol eddig jól lakmároztak,mi meg miattuk most éhendöglünk.PFUJJ!PFUJJ!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Németh Miklós helyén ült ez a furmányos magát magyarnak adoptált ...
böbemama1
@jancsik68: @jancsik68: Nagyon egyetértek
soljanka
Baja Ferenc mondjuk mesélhetne a vagyonáról meg az olajozásról.
Mielőtt oly nagyon háborog.
Ok. Egy temetés nem a politikáról szól, és normális -mondom NORMÁLIS- országban érteném is Baja felháborodását. De nálunk a gyűlölködést, a megosztást, a "nekünk mindig mindent, mindenkivel szemben szabad", a pocskondiázást elkezdte valami pávatáncos figura, és az átpolitizálódott magyarok életében miért ne férne bele egy kis temetői fújjolás.
Amit egyébként Baja Ferenc is megkaphatna...
vukkocska
Álságosnak tartom Baja Ferenc megkövetését. Ne vegye már magára annyira, hogy Orbánt fújolták. Nem tartom szép dolognak temetésen az ilyen fajta megnyilatkozást, de úgy tűnik, Orbán ezt kellő önkritikával fogadta. Baja Ferenc azt miért nem kifogásolta, hogy Orbán oda sem akart menni a családhoz részvétet nyilvánítani, úgy kellett odaterelni, pedig ezt mindenki önként megtette. Sólyom meg kezet fogott Gyurcsánnyal. :) Minő változások a politikai életben.
human
@soljanka: Bizony a fidesz mérgezte meg az életünkbe a gyűlölködéssel mindenhol és mindenkor.
human
@vukkocska: Pedig az a kéz ugyanaz az kéz. Csak közben rájött, hogy Orbánt hazugságban nem lehet felülmúlni, arra csak önmaga képes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.