"A jelentés elfogadásával az Orbán-kormány újabb bizonyítványt kapott a jogállamiság és a demokratikus normák magyarországi helyzetéről. "

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@lbs: előjelet vált akkor is, ha a lázongó forradalmilibsiből lett konzervatív keresztény mondja, aki gyakorlatilag a legtöbb volt komcsival veszi körbe magát?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@lbs: csak most nézegetem miket írogatsz. érdekes .
a kozmopolitát köszönöm, de mielőtt megpróbálsz intelligensnek látszóan alázni, nézd meg a szavak jelentését.
kozmopolita:világpolgár, az egyetemes emberi haladás iránt elkötelezett polgár, főleg értelmiségi.
és lehet hogy meglepődsz ezen, de nem magyarország tartja el az uniót, annak ellenére, hogy a párteligazításon ezt mondják:
www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=292
és jelenleg is legfőképp az unió iparától függünk, mivel a megrendelések is onnan jönnek, és a fizetőképes felvevőpiac is ott van. de ha te máshogy tudod,
én erről hallottam csak:
hvg.hu/gazdasag/20120309_magyar_orosz_kereskedelem
"Az orosz tőke arányát nagyon nehéz megbecsülni, hiszen ezek a cégek előszeretettel intézik Cipruson keresztül befektetéseiket, de ha a két államból származó tőkét összesítjük, az is csak a hazai befektetések öt százalékát teszi ki "
ez tavalyi adat
és hogy most az oroszoknak adja el az országot?
hát had ne tapsoljak miatta:
hvg.hu/gazdasag/20130206_HVG_Orban_46_milliard_dollarert_cserelte
.és a másik. ne írd le olyan könnyen az uniót.
tovább fog talpon maradni szerintem, mint a köpcös vezéred, és van egy olyan érzésem, hogy az unió, és a britt nemzetközösség, még bőven virágozni fog akkor is, mikor te már habzó szájjal fogod gyalázni a bukott fideszeseket, és az országot eladósító dolgaikat (természetesen más nick név alatt).
tehát érdeklődve tekintek a jövőbe, mi újat is hozhat majd, számodra.
bundi
@lbs: bocs ezt a libsi európáról kifelejtettem :ű
"Sajnos ki kell hogy ábrándítsalak.
Európa 28 tagállamában mindenütt ott a liberós métely, az EU szervezetében is számbeli többségben vannak, ezért könnyű nekik ilyen ítéletet kihozni az általuk kreált műbalhékban."
a liberális métely lehet hogy ott van, de nincs többségben:
"A legtöbb tartózkodás kétségkívül a Fidesz saját pártjából, az Európai Néppártból (ENP) érkezett. Az ENP sok képviselője előre jelezte, hogy nem tudja támogatni Orbánt, de nem fog nyíltan a saját pártja álláspontja ellen szavazni, mert a párt hivatalosan támogatta a magyar miniszterelnököt, de nem követelt meg ennek megfelelő szavazást. A Fidesz arra számított, hogy majd a pártfegyelemre megmenti. De mos már világos, hogy a Fidesz rettenetesen elszigetelődött az ENP-n belül."
olvasgasd szorgalmasan:
www.atv.hu/belfold/20130705-scheppele-elsopro-vadirat-a-fidesz-alkotmanyos-forradalma-ellen
ez a házid.
és mielőtt a liberalizmust szitokszóvá degradálod, kérlek olvass utánna mit is jelent:
hu.wikipedia.org/wiki/Liberalizmus
használd is azt a szótárt, és ne csak a furcsa hangzású szavakat másold ki belőle.
ja és még egy házi jövő hétre el kell olvasnod orwell től az 1984-et.
majd jelentkezz ha végeztél.
szép hétvégét
bundi
@lbs: egyébként nem gondolod, hogy illetlenség haldoklótól kunyerálni?
www.atv.hu/belfold/20130705-evi-1000-milliardot-nyerunk-az-uniotol
"Magyarország évente 1000-1200 milliárd forinttal kap többet az Európai Uniótól, mint amennyit befizetünk. Hozzátette: ha minden lehetőséget sikerülne kihasználnunk, akkor ez az összeg a duplája is lehetne."
tudod erre még a vezéred is büszke volt:
"Nem tudni pontosan, hogy a miniszterelnök mire gondolhatott, már csak azért sem, mert a 2014 és 2020 közötti EU-költségvetés elfogadása kapcsán februárban még ő maga nyilatkozta büszkén, hogy Magyarország a második legtöbb uniós forrást kapja egy főre vetítve. Magyarázatként hozzátette: az uniós kötelezettségvállalásaink és a közösségi forrásokból származó részesedésünk különbsége nyomán minden magyar polgárra az eddigi 660 ezer forint helyett 712 ezer forint jut, miközben a teljes uniós torta csökkent."

"Az EU-ban a hazájukkal(?) szemben szavaztak - mondván hogy ezzel is a jelenlegi kormányt bírálták.
Egy kívülálló számára ez egyáltalán nem így nézett ki!
Ez nagyjából olyan, mint amikor egy család tagjai a nyílt utcán intézik el az otthoni nézeteltéréseiket, ráadásul igen mosdatlan stílusban!"
erre csak az a válaszom, hogy emlékszel e még mit művelt annal idején vezéred az unióban? hogy ekézte az akkori vezetést.
vagy az más volt?
és végül egy gyöngyszem az unió-oroszország régebbi megitéléséről:
"2009. január 11.
Orbán: Brüsszel nem Moszkva
Orbán írása a Magyar Nemzetben

„…valószínű, hogy uniós tagságunk hiányában az orosz térnyerés is jóval tekintélyesebb lenne a magyar gazdaságban, és még csak dilemmát sem okozna, hogy Magyarország vajon az orosz függést enyhítő Nabucco, vagy a függést erősítő Déli Áramlat gázvezeték mellett törjön lándzsát.” „Ne felejtsük el azt sem, hogy az Európai Unió – uralkodó társadalmi modelljének, a szociális piacgazdaságnak a fenntartásával – a globalizáció vadhajtásai ellen is védelmet tud nyújtani a tagállamok és polgáraik számára...
bundi
@lbs: bocsi vége mégegyszer:
"2009. január 11.
Orbán: Brüsszel nem Moszkva
Orbán írása a Magyar Nemzetben

„…valószínű, hogy uniós tagságunk hiányában az orosz térnyerés is jóval tekintélyesebb lenne a magyar gazdaságban, és még csak dilemmát sem okozna, hogy Magyarország vajon az orosz függést enyhítő Nabucco, vagy a függést erősítő Déli Áramlat gázvezeték mellett törjön lándzsát.” „Ne felejtsük el azt sem, hogy az Európai Unió – uralkodó társadalmi modelljének, a szociális piacgazdaságnak a fenntartásával – a globalizáció vadhajtásai ellen is védelmet tud nyújtani a tagállamok és polgáraik számára. Különösen igaz ez akkor, ha egy tagállamban - jelen esetben Magyarországon - olyan kormány van hatalmon, amelyik túlontúl fogékony a nemzeti érdekekkel szemben csak a korlátlan szabad piacról papolni tudó neoliberális gondolkodásra.”"
nekem nagyon úgy tűnik, hogy ebben a narancs ködben, gyorsabban forogtok, mint a szélkakas.
JAJMÁR
@lbs: Ezt kölcsönvettem, "marlin" hsz.: "Orbán Viktor Fidesz elnök a Kereszténydemokrata Internacionálé Lisszaboni ülésén kezdeményezte, hogy Magyarországot ítéljék el és vonják meg tőlünk a támogatásokat is. (2003. június.)"
Ennyi! Ehhez képest a baloldal szavazása a Tavares jelentésről smafu!!!

Az érvelésed engem nem győzött meg, de értékelem, hogy elvi meggyőződésből vagy ott, ahol. Megértettem, hogy komolyan gondolod, hogy ez nekünk jó. Persze ettől még kaphattál akár trafikot is :) (ez vicc!)

Én magam változatlanul a demokrácia híve vagyok, és úgy gondolom, hogy Magyarország jövője Európa, és az Unió! Lehet, hogy most a gazdaság bajban van, nálunk is, és az Unióban is, (nálunk jobban), de mi oda beléptünk, demokratikus úton, népszavazással. Elfogadtuk a közös értékeket.

Amíg ezt a nép másképpen nem akarja, (és ezt ne az éppen aktuális miniszterelnök döntse el, mert ezt nem döntheti el) oda tartozunk. A szabályok ránk is érvényesek.
A gazdasági és egyéb gondokat, bajokat pedig együtt kell megoldanunk, én így gondolom, mert magyar vagyok, és európai :)
Utánaolvastam az általad említett politikusoknak, és mégis így gondolom.
öcsi55
@bundi: Igen teljesen igazad van annak idején az egyik kommentelő, nem kevés iróniával azt találta írni,hogy O.V.a gyönyörtől kétszer élvezett el míg beszámolt a parlamentbe,hogy mennyi pénzt kaptunk az E.U.-tól.Most meg szabadságharcot vívunk ellenük.Nagyon szomorúnak találom,hogy az E.U,-nak kell megvédeni minket a saját kormányunktól,ma már csak ez az egyetlen fék amely némiképp vissza tudja fogni ezt az esztelen diktatúrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.