Az ATV nemrég megismételte a Magánbeszélgetés tavaly áprilisi adását, melyben Juszt László vendége Mihályi Péter volt. A neves közgazdász egyebek mellett kijelentette: Magyarországon 120 év után megszűnt a társadalombiztosítás. Már a kifejezés sem szerepel az Alaptörvényben.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Dr.luigilongo60
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Nem értem mi a gond!!
Valaki is elhitte, hogy nem ez lesz??
Emlékeztetnék, tavaly(!) itt leírtam, hogy ha "ezek" megvédik a nyugdíjakat, átszervezik a betegbiztosítást, betegellátást, akkor "én Most kezdek aggódni"!! Hát ez akkor volt!!
Most meg az van, hogy a (z átvert, vagy agymosott) békemenetistáktól meg a többi mélyhívőtől "begyűjtött" aláírással hitelesítik(!) és megerősítik a Fidesz diktatúrát, ami egyre jobban kiteljesedik!! :-((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mátmar
Még egy pofon a demokráciának. Az öreg aranyásó már régen megmondta " Minél több pofont adunk a szarnak annál büdösebb lesz és annál szarosabb lesz a kezünk"
kedwes
@JAJMÁR: Ennek valóban így kellene történnie, de nem hatalmi módszerrel és egy vonallal! A fokozatosság kimaradt. Ugyan úgy mint a "nyugdíjreform" - nál is!
A semmiből, nem lehet várat építeni! Elég finom voltam?
Pálinkafőző Rézüst
@kedwes: a szarból várat?? Nos ez a vajdánál úgy néz ki, hogy az aranyból csinál szart. Viszi az aranyat, és szart(se nagyon) hagy nekünk!!!
JAJMÁR
@kedwes: Nagyon. Bár szerintem 2 vár épül. A mi várunk nem az ő váruk.
wadnarancs
Szóval így állunk. Valószínüleg a gyerekeimet nem magyarországon fogja a barátnőm megszülni ,ha úgy hozza a sors. Ez a buzi banda meg éljen a dolgozó romákból akik maradnak.

22 éves fiatal tanúlt srác voltam..
kedwes
@JAJMÁR: Ebben csak reménykedhetünk, aztán maga alá temeti őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.