A megkérdezettek fele úgy véli, hogy az utóbbi két évben súlyosabbá vált a korrupció helyzete. Ezt tűnik ki abból a felmérésből, amelyet a Transparency International végzett. A felmérés 107 országra terjedt ki és 114 ezer ember véleményét kérték ki.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A magyarok az átlagosnál korruptabbnak látják a politikát és a közszférát. Tenni a korrupció ellen viszont nem mernek, mert félnek a következményektől.
Tootsy
"A felmérésből az is kitűnik, hogy a Transparency International szerint az emberek mind az Egyesült Államokban, mind Nagy-Britanniában úgy vélik, hogy a korrupció növekedőben van..." Besz@ras! Mert Ma.o-n NINCS korrupcio,...!

Lehet, hogy benne sem voltunk a felmeresben? ANnyira altalanos ez a cikk, hogy kivancsi volnek az adatokra, forrasokra, ami alapjan az ujsagiro osszedobta ezt a par mondatot...:o(((
pacsni
mindig is volt koruppcio, mèg a Kàdàr idelyèben is csak nem ilyen nyiltan, most aztàn nem lehet kovetni oket, làsd (polgàrmestereket, bankàrokat, minisztereket, onkormànyzatokat,) mind a fidesz emberei ès mèg ami nemjut eszembe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.